دوربین العالم در 50 متری گروه‌های مسلح در سوریه

چهارشنبه 12 تير 1392
07:37
خبرنگار شبکه العالم اعلام کرد، ارتش سوریه عملیات مهمی را برای پاکسازی شهر "جوبر" در استان "ریف دمشق" آغاز کرده است.

"خانم دارین فضل" خبرنگار شبکه العالم که نیروهای ارتش را در این عملیات همراهی کرده روز چهارشنبه گزارش داد، نیروهای ارتش جنوب غربی شهر جوبر را که منطقه‌ای راهبردی برای گروه‌های مسلح بود پاکسازی کردند. این منطقه محل نقل و انتقال گروه‌های مسلح به اطراف "الغوطه" و گذرگاهی برای نفوذ به "دمشق" پایتخت سوریه بود.
خبرنگار العالم گفت: تک تیراندازان به صورت گسترده در این شهر مستقر شده و در حال تیراندازی هستند. و عناصر مسلح نیز در فاصله ای 50 متری از ما فاصله دارند.
بر اساس این گزارش، مناطق کشتارگاه، نانوایی، مدارس، اداره راه و ترابری، کارخانه صابون سازی، میدان "المناشر" و چندین منطقه دیگر در جوبر اکنون کاملا پاکسازی شده و تحت کنترل نیروهای ارتش سوریه قرار دارند.
غرباء الشام، لواء التوحید، احرار جوبر از اسامی گروه‌های مسلحی است که وابسته به گروه تروریستی "جبهه النصره" هستند. نوشته های برجا مانده بر روی دیوارها بیانگر حضور عناصر این گروه‌ها در شهر جوبر است. ولی اکنون در مناطق پاکسازی شده این شهر فقط اجساد سوخته عناصر این گروه ها باقی مانده است.
این گروه‌های وابسته به القاعده برای جلوگیری از شناسایی هویت تروریستهایی که در جوبر به هلاکت رسیده‌اند، پیش از فرار اجساد آنان را آتش زدند.
خبرنگار العالم تأکید کرد، در روزهای آینده نیروهای ارتش عملیات خود را برای پاکسازی شمال و شرق شهر جوبر متمرکز خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد