اخوانی های مسلح پل لاذقیه درحلب را منفجر کردند

جمعه 14 تير 1392
18:55
اخوانی های مسلح پل لاذقیه درحلب را منفجر کردند گروه های وابسته به اخوان المسلمین که درقالب " ارتش آزاد " فعالیت می کنند ، یکی از بزرگ ترین پُل های ارتباطی لاذقیه در شهر حلب سوریه را با چند تن مواد منفجره تخریب کردند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، نوار ویدئویی که این گروه های جنایتکار دو روز پیش منتشر کردند ، عملیات منفجر شدن این پُل را از سوی گروه موسوم به " لشگر داوود " نشان می دهد که اغلب اعضای آنرا اسلام گرایان ترکمن تشکیل می دهند که مزدور سازمان اطلاعات ترکیه هستند.

این پل در نزدیکی شهر " بسنقول " از توابع منطقه اریحا در استان ادلب واقع شده است.

با انفجار این پل، واردات و صادرات محصولات کشاورزی که از طریق جاده بین اریحا و لاذقیه صورت می گیرد، مختل شده و آوارگان استان ادلب نیز دیگر نمی توانند به استان لاذقیه بروند.

مزدوران گروه های وابسته به " ارتش آزاد " ، با اجرای این عملیات و تخریب هدفمند زیرساخت ها درسوریه اعم از پل ها ، شبکه های تولید برق ، جاده ها و راه آهن که به دستور سازمان اطلاعات ترکیه صورت می گیرد، قصد دارند سوریه را به دوران قبل از صنعتی شدن این کشور بازگردانند.
تعداد پل هایی که تا کنون درحملات خرابکارانه گروه های مسلح تروریست در سوریه تخریب شده است ، بیش از 120 پل است که برخی از آن ها از جمله بزرگ ترین پل های منطقه خاورمیانه به حساب می آمدند.

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش