شاهزاده عربستانی از رژیم آل سعود جدا شد + ویدیو

شنبه 5 مرداد 1392 - 14:03

"خالد بن فرحان بن عبدالعزیز" شاهزاده سعودی با انتشار بیانیه ای جدایی خود را از خاندان حاکم بر این کشور اعلام کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خالد بن فرحان بن عبدالعزیز با اعلام جدایی خود از رژیم آل سعود، از دیگر شاهزادگانی که ساکتند ولی با او هم نظر هستند خواست از سکوت دست بکشند و برای رضای خداوند پیامدهای این مسأله را به جان بخرند.

این شاهزاده با بیان دردها و رنجهایی که خاندادندر عربستان متحمل شده تأکید کرد که این تجارب موجب شد تا طعم ظلم را مانند دیگر برادرانش در این کشور بچشد، و یکی از آنها بشود.

خالد بن فرحان بن عبدالعزيز بن سعود  الفرحان ال سعود، در بيانيه خود چنين آورده است:

من و خانواده ام در تعامل با كساني كه امروزه قدرت را در عربستان در اختيار دارند تجربه بسيار تلخي داشته ایم كه در آينده كاربر افشاگر تويتر موسوم به "مجتهد" و "سعد الفقيه" در شبكه ماهواره اي "اصلاح" اقدام به انتشار آن خواهند نمود.
خداوند را سپاس مي گويم كه از طريق تجربه شخصي دشوار و ناگوار در تعامل با نظام حاكم در عربستان، چشم بصيرت مرا گشود و باعث شد تا طعم ظلم را از زمان كودكي تاكنون بچشم تا آنچه را كه بسياري از هموطنانم تحمل مي نمايند تجربه كنم. به همين دليل به ميزان گسترش انواع ظلم و ستم، تضييع حقوق شهروندان، محدود كردن آزادي ها، تحقيق دستگاه قضايي و به بازي گرفتن دين و ساير اقدامات غير انساني از جمله ناديده گرفتن احكام اسلامي، قوانين و پيمان هاي بين المللي درباره حقوق بشر و آزادي هاي عمومي و غيره، پي بردم.
اين تجربه دشوار كه ديگر نمي توان آن را شخصی توصیف کرد، مرا به نتيجه گيري هايي رهنمون كرد كه از نظر شرعي و ادبي وظيفه خودم مي دانم با هدف انجام وظيفه و بيان حقيقت، آنها را اعلام و تبيين نمايم.
نخست: با افتخار، انشقاق و جدايي خودم از خاندان حاكم آل سعود در عربستان را اعلام مي كنم. زيرا اين نظام در عربستان به احكام خداوند يا حتي قوانين وضع شده پايبند نيست و سياست ها، تصميمات و اقداماتش كاملا براساس اراده و خواست شخصي حكام است و همه آنچه درباره احترام به احكام شرعي و قوانين در عربستان اعلام مي شود كاملا جنبه صوري دارد تا به دروغ چنين القا نمايد كه نظام به احكام اسلامي پايبند است.
دوم: كساني كه در عربستان قدرت را در اختيار دارند، گمان مي كنند كه سرزمين و ملت اين كشور ملك آبا و اجدادي شان است. اين در حالي است كه چنين ادعايي كاملا خيالي و برخاسته از اعتقادات، تصورات و باورهاي توهم گونه است.
سوم: حاكمان كنوني عربستان، همچنانكه با پيشنهادهاي ارائه شده از سوي شخصيت هاي ميهن پرست و داراي جايگاه و احترام و محبوب در ميان مردم درباره تغییر و اصلاح مخالفت كرده و با خشونت و سركوب با آن تعامل كرده اند؛ آنان با اینگونه پيشنهادها در داخل خاندان حاكم نيز مخالفت كرده و برخي از اين پيشنهادها را با تنگ نظري و سوء نيت رد كرده و با برخي ديگر از اين طرح ها با خشونت و سركوب تعامل كردند.

چهارم: مشكلاتي كه عربستان با آن مواجه است موقت يا سطحي نيستند. و اين مشكلات فقط به ميزان بيكاري، پايين بودن سطح دستمزدها، توزيع ناعادلانه ثروت، امكانات و خدمات و ...  محدود نمي شود. بلكه اين مشكلات عميق و حقيقي هستند كه به فساد سياسي، مالي و سوء استفاده از قدرت و نگاه امنيتي به اداره جامعه، اطاعت دستگاه قضايي و مجلس شورا از قوه مجريه مرتبط مي شود؛ اين امر باعث برباد رفتن آرزوها و اميدهاي مردم و سوء استفاده از قدرت در راستاي منافع گروه اندكي مي شود. تجربه هاي پيشين نشان دهنده آن است كه حل اين مشكلات جز از طريق تغييرات ريشه اي و فراگير ممكن نيست.

پنجم: كساني كه امروزه قدرت را در اختيار دارند، به طور عمدي وضعيت ناگواري را كه كشور با آن مواجه است و فريادهاي ملت ستم ديده آن را ناديده مي گيرند. آنها به چيزي جز منافع شخصي شان توجهي نمي كنند و هيچ گونه اهميتي براي منافع كشور، ملت يا حتي امنيت ملي قائل نيستند.

ششم: همه انتقاداتي كه طرفداران اصلاح امور در عربستان درباره وضعيت سياسي، اقتصادي، قضایي، اجتماعي، خدماتي، امنيتي و سوء استفاده از دين مطرح مي كنند كاملا صحيح و معتبر است و بلكه حتي  وضعيت بسيار وخيم تر از آن است كه در اين انتقادها مطرح مي شود.
هفتم: با توجه به شناخت كاملي كه از حاكمان كنوني عربستان دارم تأكيد مي كنم كه غرور، چشم بصيرت آنها را كور كرده است. به طوري كه به نصيحت ها يا نامه نگاري ها و درخواست هايي كه از آنها مي شود پاسخ نمي دهند. بلكه آنها در داخل كشور مردم را سركوب مي كنند و در خارج از كشور نيز با امتياز دادن، مانع مطرح شدن مسائلي مانند حقوق بشر يا حمايت از آزادي ها مي شوند. به طوري كه جز از طريق اهرم هاي فشار سياسي، رسانه اي و مردمي نمی توان هيچ گونه تغييري به وجود آورد و در تغييرات فقط بايد بر تلاش هاي مردم در داخل كشور تأكيد كرد و بدان اميدوار بود.
خالد بن فرحان بن عبدالعزيز الفرحان ال سعود شاهزاده عربستاني در پايان بيانيه اش اعلام مي كند كه براساس موارد فوق حمايت خود را از همه جريان هاي حامی تغییر و صادق، هدفمند و امين درباره منافع ملت و كشور به ويژه جريان "اصلاح" به رهبري دكتر سعد الفقيه اعلام مي نمايد و از همه شاهزادگاني كه سكوت پيشه كرده اند و با وی هم عقيده هستند، درخواست مي كند با پايان دادن به سكوت و انفعال، موضع خودشان را اعلام نموده و با هدف جلب رضايت خداوند و در راه كشور، خودشان را براي تحمل پيامدهاي آن آماده كنند.

پربیننده ترین خبرها