دلیل چرخش ناگهانی مواضع قطر درباره مصر

يکشنبه 13 مرداد 1392
14:15
دلیل چرخش ناگهانی مواضع قطر درباره مصر وزیر خارجه قطر دو روز پس از سفر امیر جدید به عربستان و دیدار با ملک عبدالله، به مصر رفت.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد بن محمد العطیه" درحالی صبح امروز وارد قاهره شد که دو روز قبل محموله‌ای از گاز طبیعی از سوی قطر به عنوان کمک به مصر ارسال شده بود.
این نخستین سفر یک مقام قطری به مصر پس از برکناری "محمد مرسی" از ریاست جمهوری است.
بر اساس گزارش خبرگزاری "الاشرق الاوسط" قرار است وزیر خارجه قطر در این سفر با مسئولان مصری در خصوص روابط دو جانبه و مسائل منطقه گفت و گو کند.
قطر جمعه گذشته برای نخستین بار پس از برکناری مرسی از ارسال یک محموله گاز طبیعی به مصر برای کمک به مردم این کشور خبر داد.
قطر از مهمترین حامیان مصر در دوران "محمد مرسی" بود. امیر قطر در آن هنگام وعده‌هایی به مصر برای ارائه کمکهای چندین میلیارد دلاری و سرمایه گذاری در این کشور داده بود.
"تمیم بن حمد آل ثانی" امیر جدید قطر عصر جمعه در نخستین سفر خارجی خود به عربستان سفر کرد.
وی در دیدار با پادشاه عربستان در خصوص مسائل مختلف از جمله تحولات مصر و سوریه بحث و گفت و گو کرد.
میدل ایست آنلاین نوشت: روابط قطر و عربستان در سایه تحولات منطقه و همچنین پس از آغاز بیداری اسلامی، به دلیل رقابت دو کشور برای گسترش نفوذ خود رو به تیرگی نهاده. چرا که قطر در تحولات منطقه به شدت از احزاب و جریانهای وابسته به اخوان المسلمین حمایت کرده و در مقابل عربستان سعودی همه تلاش خود را برای پشتیبانی از جریانهای سلفی به کار گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد