"جنگ قدرت، آل سعود را منقرض می‌کند"

جمعه 18 مرداد 1392
15:00
دمشق، العالم ـ مدير مركز مطالعات راهبردي دمشق تاكيد كرد كه درگيري هاي جناح هاي داخلي در خاندان حاكم عربستان علني شده و در سایه این اختلافات، رژيم سعودي در معرض فروپاشي قرار گرفته است.

دکتر "بسام ابوعبدالله" در گفتگو با شبكه خبري العالم گفت: درگيري بر سر قدرت در عربستان اين روزها، به ويژه پس از وخيم تر شدن وضعيت جسماني پادشاه، براي همه آشكار شده است. شاهزاده بندر بن سلطان تلاش مي كند تا قبل از كنار رفتن، دستاوردي کسب كند، از اين رو می کوشد تا آنچه را كه قطر و تركيه از تحقق آن عاجز ماندند، از طريق حمايت از گروه هاي تكفيري و وهابي و قتل و كشتار بيشتر در سوريه، به اجرا درآورد.

وي افزود: رياض گمان مي كند كه پايان يافتن بحران سوريه بازتاب هاي خطرناكي در عربستان خواهد داشت، به ويژه كه عربستان از رسيدگي به مسايل و امور اقتصادي و اجتماعي و سياسي خود و نيز از نقش خود در منطقه شانه خالي مي كند و در عوض، به دنبال تحقق دستاوردي در سوريه و يا عراق و لبنان است.

ابوعبدالله خاطرنشان كرد: سوريه براي عربستان يك مساله محوري است، زيرا با لبنان و عراق و اردن مرتبط مي شود از اين رو تاثير مساله سوريه بر همه حوادث منطقه تاثيري محوري خواهد بود و رياض بر اين باور است كه تحقق دستاوردي در سوريه، به تغيير معادلات در خصوص روابط با روسيه و يا موازنه هاي منطقه ای منجر خواهد شد.

مدير مركز مطالعات راهبردي دمشق اظهار داشت: تغييري كه در قطر صورت گرفت، بنا به تصميم يك مسؤول در سازمان سيا بوده است، اين مساله پس از شكست امير قطر در وظيفه خود در قبال سوريه صورت گرفت. از اين رو عربستان نيز پس از شكست دچار همين سرنوشت خواهد شد. امريكا معمولا از مهره ها استفاده مي كند، اما هنگامي كه مي بيند خطر اين مهره ها افزايش يافت، عليه آنها و نيز همه كساني كه از آنها حمايت كردند، اقدام مي كند.
21:03

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"