برخورد امنیتی آل‌‌‌خلیفه با معترضان در بحرین

چهارشنبه 23 مرداد 1392
13:03
برخورد امنیتی آل‌‌‌خلیفه با معترضان در بحرین العالم، منامه - رژیم آل خلیفه برای مقابله با تظاهرات امروز بحرینی ها با عنوان توفان تمرد تدابیر امنیتی شدیدی اتخاذ کرده است.

"محمد جمیل الجمری" نماینده سابق فراکسیون وفاق در مجلس نمایندگان بحرین روز چهارشنبه به شبکه العالم، گفت: حضور مردم در تظاهرات توفان تمرد تاکیدی بر آن است که ملت بحرین هنوز برای تحقق خواسته های خود که به خاطر آن از چهاردهم فوریه سال 2011 انقلاب کردند، اصرار دارند.

وی افزود: این تظاهرات تاکیدی بر این است که هیچ یک از اقدامات سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه نتوانسته مردم را از ادامه راه و تحقق خواسته های مشروع خود مثل داشتن زندگی آبرومندانه، احترام به شهروندان، مشارکت در اداره کشور و تقسیم ثروت میان شهروندان منصرف کند.

نماینده سابق فراکسیون وفاق خاطرنشان کرد: مسالمت آمیز بودن این تظاهرات می تواند دولت و نیروهای امنیتی را در تنگنا قرار دهد.

امروز صبح (چهارشنبه) تظاهرات سراسری مردم بحرین با عنوان توفان تمرد در مناطق مختلف بحرین آغاز شده است.

13-22:50    

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد