سوریه، پناهگاهی برای سران القاعده عراق

شنبه 26 مرداد 1392
10:30
سوریه، پناهگاهی برای سران القاعده عراق مقامات امریکایی اذعان کرده اند که بحران سوریه این کشور را به پناهگاه امنی برای عناصر و سران گروه تروریستی القاعده در عراق تبدیل کرده است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه امریکایی "نیویورک تایمز" دیروز جمعه به نقل از یک مقام عالی رتبه آمریکایی اذعان کرد که شمار بسیاری از عناصر افراطی و جنگجو به سوریه می روند و برخی از آنها نیز به عراق اعزام می شوند.
این مقام امریکایی افزود: در فاصله سالهای 2011 و 2012 هر ماه به طور میانگین پنج تا 10 انفجار در عراق روی داده است. این در حالی است که میانگین انفجارها در سه ماه گذشته به حدود 30 انفجار در ماه نزدیک شده است.
به گفته وزارت امور خارجه امریکا، "ابوبکر بغدادی" سرکرده القاعده در عراق و شمار دیگری از سران ارشد این گروه فعالیهایشان در عراق را از سوریه هدایت می کنند.
این روزنامه خاطرنشان می کند که در دیدار اخیر جان کری وزیر امور خارجه امریکا با هوشیار زیباری همتای عراقی اش، موضوع ناآرامی ها در سوریه و تأثیر آن بر ثبات عراق مورد بررسی قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی عراقچی و همتای ترکیه ای


اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس


پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند


عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا


عجب تسلیم بی‌قید و شرطی!


استقبال ریاض از آتش‌بس تهران و واشنگتن


مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی