دولت یمن از مردم عذرخواهی کرد

پنج‌شنبه 31 مرداد 1392
12:41
دولت یمن از مردم عذرخواهی کرد العالم - دولت یمن رسما از جدایی طلبان جنوب و الحوثی های شمال به خاطر جنگهایی که علی عبدالله صالح دیکتاتور پیشین به راه انداخته بود،عذر خواهی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دولت یمن در شرایطی که گفت و گوهای ملی در حال انجام است ، بیانیه عذرخواهی را از تلویزیون رسمی این کشور منتشر کرد.

گفتگوهای ملی یمن برای پایان دادن به ناآرامی های این کشور از ماه مارس گذشته آغاز شده و می کوشد پیش از انتخابات سال آتی برخی از قوانین را اصلاح کند.

در این بیانیه آمده است: دولت یمن برای تحقق آشتی ملی فراگیر دولت وفاق ملی به نیابت از مقام های پیشین و همه طرف ها و گروه های سیاسی که جنگ تابستان 1994و جنگ های صعده را شعله ور یا در آن شرکت کردند، از ساکنان استان های جنوب و ساکنان استان های شمالی صعده، حرف سفیان و دیگر مناطق خسارت دیده که قربانی آن جنگ ها شدند، عذرخواهی می کند.

دولت  همچنین از همه افرادی که قربانی تنش های سیاسی پیشین این کشور شدند عذرخواهی و تاکید کرد: آنچه پیشتررخ داده اشتباه بوده و تکرار آن جایز نیست.

دولت یمن ازساکنان استان صعده واقع در شمال یمن نیز به خاطر حملات سالهای 2004 و 2010 عذرخواهی کرد.

عذرخواهی دولت یمن بر اساس توافق بین مخالفان و دولت و به میانجی گری برخی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس صورت گرفته است. 

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی