تظاهرات لندن در اعتراض به حمله نظامی به سوریه

پنج‌شنبه 7 شهريور 1392
10:28
تظاهرات لندن در اعتراض به حمله نظامی به سوریه العالم - منطقه "وایت هال" لندن مقابل مقر نخست وزیری انگلیس روز گذشته شاهد تظاهرات گسترده مخالفان حمله نظامی به سوریه بود.

به گزارش شبکه خبری العالم، تظاهرکنندگان پارچه نوشته هایی حامل شعار (ارفعوا یدکم عن سوریا)"دست از سوریه بردارید" حمل کردند.

این تظاهرات را ائتلاف "جنگ را متوقف کنید" برگزار کرد.این ائتلاف شامل گروه های مسالمت امیز ، سوسیالیست ها و هواداران محیط زیست و دیگر گروه های مخالف جنگ در انگلیس است که در طول سالهای جنگ عراق نیز به فعالیت هایی مانند برگزاری تظاهرات میلیونی در سالهای 2002 و 2003 در اعتراض به جنگ علیه عراق دست زد.

ائتلاف "جنگ را متوقف کنید" خواستار تظاهراتی گسترده در روز شنبه آینده در لندن شد و برای آگاهی افکار عمومی علیه حمله نظامی احتمالی در سوریه، اعلامیه هایی توزیع و پیامهای الکترونیکی ارسال کردند.

0% ...

آخرین اخبار

صنعا: مردم ایران شکست‌ناپذیر باقی خواهد ماند


دیدار هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان با عراقچی


پزشکیان: شیخ حمد بن خلیفه آل‌ثانی نقش مؤثری در گسترش روابط ایران و قطر ایفا کرد


ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز است!


نهاد آبراه مدیریت خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز ممکن نیست


مرگ بزرگ ترین حامی آمریکایی ترامپ و نتانیاهو/ مواضع افراطی گراهام علیه ایران


مخالفت ارتش لبنان درباره هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی


وزیرحقوق بشر پاکستان بر لزوم بهره‌برداری از تجربیات ایران در توانمندسازی بانوان تاکیدکرد


اعلام دستورکار سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا


آغاز به‌کار نخستین مجلس سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد؛ نقش‌ها و چالش‌ها