تحلیلگر صهیونیست: ایران مواضع کشورها ضد سوریه را تغییر داد

چهارشنبه 13 شهريور 1392
13:59
تحلیلگر صهیونیست: ایران مواضع کشورها ضد سوریه را تغییر داد تحلیلگر و کارشناس صهیونیست، هشدارهای ایران را عامل اصلی تغییر رفتار آمریکا و برخی کشورهای عربی در قبال سوریه می داند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "تسفی یحزکیلی" تحلیلگر مسائل خاورمیانه و عربی کانال ده رژیم صهیونیستی گفت: "متحدان آمریکا، اوباما را بخاطر عملکرد اخیر او در قبال سوریه ترسو دانستند؛ و کشورهای حاشیه خلیج فارس از شدت نا امیدی شوکه شده و حرفی برای گفتن ندارند."
یحزکیلی تأکید کرد: "اتحادیه عرب که پیش از این بشار اسد را عامل اصلی حمله شیمیایی به غوطه شرقی می دانست، دچار شکاف و دودستگی شده است؛ الازهر مؤسسه دینی مصر هم که چند ماه پیش خواستار سرنگونی نظام اسد بود، اخیرا موضع خود را تغییر داد.. این مؤسسه می گوید، اقدام نظامی علیه سوریه تجاوز به مسلمانان و جهان عرب است."
وی خاطرنشان کرد: "ترس و دو دلی کاخ سفید آنان را به تغییر مواضعشان واداشت، زیرا آنها می دانند در صورت بقای بشار اسد در قدرت، به شدت گرفتار می شوند."
یحزکلی تأکید کرد: "همه این تحولات به حساب ایران ثبت می شود. ایران با هراسندن دشمنانش عامل اصلی تغییر موضعگیری اطراف مختلف در قبال سوریه است. ایران خط بازدارنده ای را در قبال تهدیدهای آمریکا کشیده است."
این تحلیلگر صهیونیست اظهار داشت: "بشار اسد طی روزهای آینده دو نوع مبارزه را دنبال می کند. اولی مبارزه دیپلماتیک علیه تصمیمات کنگره آمریکا و دیگری نبرد زمینی سخت علیه گروههای مسلح سوریه."
"الون بن دیوید" کارشناس مسائل راهبردی کانال ده رژیم صهیونیستی نیز در خصوص آخرین تحولات نظامی در اراضی اشغالی فلسطین گفت: "ارتش اسرائیل آژیر خطر را خاموش کرده است؛ بر اساس آخرین خبرها، بخشی از سربازان ذخیره به مرخصی می روند و سامانه های گنبد آهنین به تدریج از حاشیه شهرهای شمالی جمع آوری می شود."

0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجار مهیب در استان ادلب سوریه هم‌زمان با پرواز پهپادها


بن‌سلمان و ترامپ درباره ایران و روند مذاکرات گفت وگو کردند


سازمان ملل متحد: آوارگی مردم فلسطین در کرانه باختری دو برابر شده است


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت


عراقچی: ایران تا کنون به تعداتش پایبند بوده است/ تنها راه، پایبندی دوطرف به یادداشت تفاهم اسلام آباد است


نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


ابلاغ مراتب همدری و تسلیت دولت و مردم اندونزی با ایران/ عراقچی قدردانی کرد


دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد


قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود