درگیری پلیس ترکیه با دانشجویان در دومین روز متوالی

يکشنبه 17 شهريور 1392
09:47
درگیری پلیس ترکیه با دانشجویان در دومین روز متوالی پلیس ترکیه برای دومین روز متوالی با دانشجویان معترض در دانشکده فنی دانشگاه میدل ایست (خاور میانه) در آنکارا درگیر شد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، درگیری پلیس ترکیه با دانشجویان از روز جمعه و به دنبال اعتراض دانشجویان به اقدام شهرداری آنکارا برای ساخت جاده ای از داخل محوطه این دانشکده آغاز شد. این درگیری ها دیروز هم مقابل دانشگاه ادامه یافت.
پلیس عصر جمعه برای متفرق کردن دانشجویان از گاز اشک آور، گلوله های پلاستیکی و خودروهای آب پاش استفاده کرد و دانشجویان هم در مقابل به طرف نیروهای پلیس سنگ پرتاب کردند.
در صورت ساخت این جاده تعداد زیادی از درختان  این دانشکده باید قطع  شوند.
از سوی دیگر مقامات ترکیه با هدف جلوگیری از برگزاری هرگونه تظاهرات در پارک گزی ـ که به نماد اعتراضات در ترکیه تبدیل شده ـ روز جمعه این پارک را تعطیل کرده و یگانهایی از پلیس به همراه خودروهای زرهی در اطراف آن مستقر شدند. 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد