واکنش روسیه به طرح فرانسه در شورای امنیت

چهارشنبه 20 شهريور 1392
11:16
واکنش روسیه به طرح فرانسه در شورای امنیت وزیر خارجه روسیه طرح فرانسه درباره سوریه را مردود اعلام کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سرگئی لاوروف" در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود "لوران فابیوس" گفت: روسیه طرح فرانسه در سازمان ملل درباره سلاح شیمیایی سوریه را غیر قابل قبول می داند.

در پيش نويس مطرح شده از سوی فرانسه در شوراي امنيت سازمان ملل متحد، درخواست شده که سوريه ظرف مدت 15 روز به طور كامل برنامه سلاح هاي شيميايي خود را اعلام كند.
اين پيش نويس همچنين خواهان آن است كه سوريه فوري همه مراكز مرتبط با سلاح هاي شيميايي را به روي بازرسان سازمان ملل بگشاید، وگرنه با اقدامات تنبيهي احتمالي روبرو خواهد شد.
در اين پيش نويس که سه شنبه ارايه شده تاكيد شده است: شوراي امنيت قصد دارد تا در صورت عدم پايبندي مسئولان سوري به مفاد اين قطعنامه، اقدامات ضروري بيشتري را براساس فصل هفتم منشور سازمان ملل در دستور كار قرار دهد.
فصل هفتم منشور سازمان ملل درخصوص قدرت شوراي امنيت متشكل از 15 كشور در اتخاذ اقدامات از اعمال تحريم گرفته تا دخالت نظامي است.
ديپلمات اي سازمان ملل گفتند: اشاره به فصل هفتم منشور سازمان ملل باعث شده است كه روسيه از كمك در زمينه پيش نويس قطعنامه سازمان ملل خودداري كند.

0% ...

آخرین اخبار

محاصره دریایی ایران برگ جدیدی برای آمریکا نیست


نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست