واکنش عراق به شایعه انتقال زرادخانه شیمیایی سوریه

يکشنبه 24 شهريور 1392
10:00
واکنش عراق به شایعه انتقال زرادخانه شیمیایی سوریه مشاور رسانه ای نخست وزیر عراق، ادعای انتقال زرادخانه شیمیایی سوریه به عراق را رسما تکذیب کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "علی الموسوی" با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: برخی از محافل مخالف سوریه به هدف خدشه دار کردن چهره عراق ادعا کرده اند که دمشق بخشی از زرادخانه شیمیایی خود را به عراق منتقل کرده است. این درحالی است که عراق خود قربانی این سلاح های ممنوع بوده است.

وی افزود: ما این گونه اخبار را کاملا تکذیب می کنیم و آن را تبلیغاتی بی ارزش تلقی می کنیم و از محافلی که خود را سرگرم این گونه دروغ پردازی ها کرده اند، می خواهیم در جهت خدمت به سوریه و مردم این کشور تلاش کنند، نه این که به بوق تبلیغاتی کشورهایی تبدیل شوند که هدف آن ها ضربه زدن به عراق است.

مشاور رسانه ای نوری مالکی تصریح کرد: هم دولت و هم مردم عراق مخالف نگهداری سلاح شیمیایی و دیگر سلاح های کشتار جمعی در هر جای جهان و به هر بهانه و توجیه هستند.

26

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا