پاشنه آشیل آمریکا و توطئه حمله به سوریه

سه شنبه 2 مهر 1392
12:21
پاشنه آشیل آمریکا و توطئه حمله به سوریه معاون ستادکل نیروهای مسلح گفت: توطئه نظامی آمریکا ضد سوریه فقط کم‌رنگ شده است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "سردار سیدمسعود جزایری"، با اشاره به شکست گفتمانی آمریکا در متحد کردن کشورهای اروپایی برای حمله به سوریه، اظهار داشت: آمریکا مطمئن شده است که اگر به سوریه حمله کند، با مقابله به مثل سنگین‌تری مواجه خواهد شد.

سردار جزایری به تسنیم گفت: توطئه نظامی آمریکا ضد سوریه فقط کم‌رنگ شده و متحدان و دوستان سوریه فریب حیله‌های کاخ سفید را نخواهند خورد؛ اکنون آمریکا رویکرد خود در منطقه را تغییر داده، اما این تغییر رویکرد به‌معنای دلسوز بودن آمریکا برای ملت سوریه نخواهد بود.
معاون ستادکل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: پاشنه آشیل آمریکا در منطقه رژیم صهیونیستی است و آمریکا در حال حاضر درحال برآورد وضعیت جاری منطقه است که اگر حمله کند چه هزینه‌هایی ممکن است برای او و متحدانش به‌همراه داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود