مفتی مصر به قرضاوی: خدا شفایت دهد!

سه شنبه 2 مهر 1392
16:36
مفتی مصر به قرضاوی: خدا شفایت دهد! مفتی سابق مصر با انتقاد شدید از یوسف قرضاوی مفتی مصری‌تبار قطر، گفت: قرضاوی مبتلا به آلزایمر است و نمی داند چه می‌گوید، لذا از وی می‌خواهم در امور مصر مداخله نکند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، علی جمعه در واکنش به اظهارات اخیر یوسف قرضاوی، خطاب به وی گفت: خدا شفایت دهد، تو بیمار هستی و نمی دانی چه می گویی، با این حال آنچه گفته ای پیگرد قانونی دارد.

به نوشته پایگاه اینترنتی اخبار مصر، علی جمعه در یک برنامه تلویزیونی بار دیگر بر ابتلای قرضاوی به بیماری آلزایمر تاکید کرد و افزود: قرضاوی برای رهایی از این وضع باید شجاعت داشته باشد و به مردم بگوید که بیمار است، چون "بر بیمار حرجی نیست".

قرضاوی دولت مصر را به "تلاش برای ترساندن خود" متهم کرده و گفته است: دادستانی کل نام مرا در فهرست افرادی ثبت کرده که در صورت سفر به مصر بازداشت می شوند. 

قرضاوی از بارزرترین منتقدان برکناری محمد مرسی رییس جمهور سابق مصر است که ضمن درخواست از مردم برای شرکت در تظاهرات حمایت از اخوان المسلمین و مرسی، شیخ الازهر را به خاطر حمایت از تغییر سیاسی در این کشور مورد انتقاد قرار داده بود.

وی همچنین به دلیل حمایت بی حد و اندازه از گروه های افراطی در منطقه، به پدر معنوی آنها تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»