آیا آرامش به سودان باز خواهد گشت؟

دوشنبه 8 مهر 1392
23:11
آیا آرامش به سودان باز خواهد گشت؟ خارطوم ( العالم ) - با وجود تأکید حزب کنگره ملی حاکم در سودان بر فروکش کردن اعتراضات در این کشور، هنوز آرامش شکننده ای بر خیابانهای خارطوم حاکم است.

خشونتهای اخیر در سودان در پی افزایش قیمت سوخت، 33 کشته بر جا گذاشت.

"حسبو محمد عبدالرحمن" وزیر امور فدرال سودان در مصاحبه با خبرنگار العالم گفت: اوضاع مناطق مختلف کشور  با ثبات است؛ البته به غیر از حوادثی که طی روزهای اخیر در خارطوم روی داد.
وی افزود: از دیروز اوضاع رو به آرامش رفت و وضعیت پایتخت در حال بازگشت به حالت طبیعی است.
عبدالرحمن با اشاره به ادامه تحقیقات درباره افراد مظنون، تأکید کرد که نتایج به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.
از سوی دیگر، ائتلاف مخالفان در بیانیه ای خواستار ناآرامی و نافرمانی مردم به هدف تحت فشار گذاشتن دولت شد.

این در حالی است که به عقیده ناظران، با توجه به تداوم پیامدهای بحران اقتصادی به سبب حذف یارانه های سوخت، همچنان احتمال ادامه اعتراضات وجود دارد و دولت باید بحران را به گونه ای حل و فصل کند که منجر به ثبات سیاسی و اقتصادی در کشور شود.

"محمد خوجلی" تحلیلگر سیاسی سودانی در این باره اظهار داشت: عوامل بحرانی که در روزهای گذشته در سودان شاهد بودیم، همچنان موجود است و دولت باید به سمت گفتگو گام بردارد و در مسائل اقتصادی بازنگری کند، و به طور جدی با فساد مبارزه کند.

خبرنگار العالم گزارش داد، اوضاع پایتخت سودان پس از یک هفته ناآرامی، امروز آرام است، اما نیروهای امنیتی همچنان در مناطق مختلف، به ویژه ورودی های پایتخت و مناطق مهم مستقر هستند.  


Ma.10:42.30

0% ...

آخرین اخبار

بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم