هشدار وزارت حج عربستان به زنان بدون محرم

شنبه 13 مهر 1392
11:59
هشدار وزارت حج عربستان به زنان بدون محرم وزارت حج عربستان به هیات های خارجی عازم مکه مکرمه، درباره سفر زنان به عربستان برای ادای مناسک حج بدون همراهی محرم هشدار داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، " حاتم قاضي" سخنگوی رسمی وزارت حج عربستان سعودی گفت: این وزارت خانه، شرط هایی را برای هیات های اعزام حجاج قرار داده است. یکی از این شرط ها این است که هر زن زیر 45 سال که مایل به سفر به مکه است باید بر اساس اصول شرعی و قانونی در عربستان، محرم شرعی به همراه داشته باشد.

بر اساس این گزارش ، مسئولان ذیربط در عربستان امسال هنوز به موردی که در آن زنان بدون محرم برای ادای مناسک حج آمده باشند، برخورد نکرده اند.

وزارت حج عربستان سال گذشته به حدود هزار زن نیجریه ای که محرم به همراه خود نداشتند اجازه نداد که مناسک حج را به جا بیاورند؛ و آن ها را با همان هواپیمایی که به عربستان آمده بودند ، به کشورشان بازگرداند.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد


انهدام چند تیم تروریستی وابسته به رژیم صهیونی و آمریکا در جنوب شرق


ارتش پاکستان: سفر فیلد مارشال منیر به ایران در ادامه تلاش‌های میانجی‌گری انجام می شود


فرمانده ارتش پاکستان در تهران/ مذاکرات ایران و آمریکا؛ محور رایزنی عاصم منیر


عارف خطاب به پاپ: پیشتاز «گفت‌وگوی جهانی برای اخلاق و شفقت» شوید