اذعان مسئول صهیونیست به نفوذ اطلاعاتی در کشورهای عربی

شنبه 13 مهر 1392
14:27
اذعان مسئول صهیونیست به نفوذ اطلاعاتی در کشورهای عربی رئیس سابق اداره اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی (امان) ، از نفوذ این رژیم به تعداد زیادی از کشورهای عربی از جمله مغرب پرده برداشت.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از "عاموس یدلین" گزارش داد: اسرائیل به داخل بسیاری از کشورهای عربی از جمله مصر، مغرب، عراق، سودان، تونس، یمن، لیبی، سوریه، لبنان و فلسطین نفوذ کرده است.
وی با این حال به برهه زمانی که رژیم صهیونیستی طی آن به داخل این کشورها نفوذ اطلاعاتی داشته است، اشاره نکرد.
رسانه‌های صهیونیستی تأکید کرده اند که مصر کشوری است که رژیم صهیونیستی بیشترین فعالیت را در آن داشته است.
"يدلين" درفاصله سال های 2006 تا 2010 ، سمت رئیس اداره (امان ) را برعهده داشت.
وی که ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی است ، درحال حاضر ریاست مرکز مطالعات امنیت ملی وابسته به دانشگاه تل آویو را برعهده دارد.
این مرکز به علت ارتباط با موسسه های امنیتی رژیم صهیونیستی، از مهم ترین مراکز امنیتی این رژیم به شمار می رود.

0% ...

آخرین اخبار

فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی