یک کشته دیگر در صدمین روز برکناری مرسی

شنبه 20 مهر 1392
12:15
یک کشته دیگر در صدمین روز برکناری مرسی العالم - روز گذشته اگرچه حامیان محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر از فراخوان خود برای تظاهرات گسترده انصراف دادند، اما اعتراضهای پراکنده در صدمین روز برکناری مرسی، به کشته شدن یکی از هواداران مرسی منجر شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دیروز ائتلاف موسوم به "حمایت از مشروعیت قانونی" که حامیان اخوان المسلمین را دور خود جمع کرده است، با صدور بیانیه ای فراخوان خود برای تظاهرات در میدان التحریر قاهره را با هدف خودداری از کشته شدن هرچه بیشتر حامیان مرسی پس گرفت، اما تظاهرات به صورت پراکنده در برخی مناطق مصر برگزار شد.

در همین راستا فعالیتهایی اعتراض آمیز تحت عنوان "صد روز پس از کودتا" در قاهره، جیزه، اسکندریه، قلوبیه و مینیا و دیگر نقاط مصر برگزار شد. در قاهره پلیس به سوی هواداران مرسی که تلاش داشتند خود را به میدان رابعه عدویه در شهرک نصر برسانند، آتش گشود که در این درگیری ها یک جوان 19 ساله به ضرب گلوله کشته شد.

پس از سرکوب خونبار هوادار مرسی در میدان رابعه دیگر تجمعی در این منطقه برگزار نشده است.

آخرین دور این خشونت ها یکشنبه هفته گذشته همزمان با روز نیروهای مسلح که چهلمین سالگرد جنگ ششم اکتبر 1973 رخ داد. در آن روز جشن روز نیروهای مسلح به صحنه درگیری طرفداران اخوان المسلمین با مخالفان این گروه و نیروهای امنیتی مصر تبدیل شد. این درگیری ها به مرگ 57 تن و زخمی شدن حدود 400 نفر منجر شد. در آن روز شمار زیادی از هواداران مرسی (حدود 500 تن) نیز بازداشت شدند.

گزارشها حاکی است که هفته گذشته خشونت ها در مصر هشتاد کشته بر جا گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند