کویت، دومین مقصد سفر امیر جدید قطر

دوشنبه 6 آبان 1392
23:13
کویت، دومین مقصد سفر امیر جدید قطر العالم - شيخ تميم بن حمد آل ثاني، پس از اولین سفر رسمی خود به عربستان، کویت را دومین مقصد سفرخود انتخاب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، امير قطر از امروز دوشنبه در سفر دوره‌اي به كشورهاي عربي حوزه خليج فارس وارد كويت شد و پس از آن به بحرين، عمان و امارات سفر می کند.

شیخ تمیم در اولين سفر خارجي خود از زمان به امارت رسیدنش به عربستان رفت که به عقیده کارشناسان اهمیت عربستان برای قطر را نشان می دهد.سفر امير قطر به كشورهاي حوزه خليج فارس در حالی صورت می گیرد که در ماه آینده اجلاس سران كشورهاي حوزه خلیج فارس در كويت برگزار مي شود.

امير كويت اولين رهبر كشورهاي حوزه خليج فارس بود كه با سفر به دوحه روي كار آمدن امير جديد قطر را به وي تبريك گفت.

انتظار می رود ثبات و امنيت حوزه خليج فارس، بحران سوريه و تحولات منطقه اي و بين المللي از محورهای مورد بحث امیر قطر در این سفرها باشد.

منابع مطلع به روزنامه الحیات گفتند: روابط كشورهاي حوزه خليج فارس با ايران در سايه تحولات بين المللي از دیگر موضوع های مذاکره امیر قطر با سران کشورهای همسایه خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن