کشف دو گور دستجمعی در شهر مسیحی نشین صدد

سه شنبه 7 آبان 1392
09:58
کشف دو گور دستجمعی در شهر مسیحی نشین صدد پس از پاکسازی کامل شهر صدد توسط ارتش سوریه از دست گروهک های تروریستی وهابی وابسته به عربستان سعودی، اهالی این شهر جنازه 30 زن و کودک و افراد سالخورده را را تشییع کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این افراد که توسط گروهک های وهابی پس از ورود به این شهر بی دفاع به قتل رسیده بودند در یک گور دستجمعی دفن شده بودند که پس از ورود ارتش، این گور مورد بازبینی قرار گرفت و پس از مشخص شدن هویت شهدا، برای مراسم خاکسپاری در اختیار خانواده های خود قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش گور اول که روز شنبه کشف شد در روستای زیدل در جنوب حمص قرار دارد و گور دوم روز یک شنبه توسط مردم و پس از ورود ارتش به همین روستا کشف شد.

در این گورها جسد بیش از 30 شهروند مسیحی وجود دارد که مراسم تشیع آنها روز دوشنبه با حضور خانواده های آنها برگزار شد. تروریست های وهابی وابسته به عربستان پیش از این نیز جنایت هایی را در حق گروه های قومی و مذهبی سوریه در مناطق مختلف این کشور به عمل آورده بودند که جنایت های شهر صدد و روستاهای اطراف آن تازه ترین آنها به شمار می رود.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای وزارت دفاع درجنگ تحمیلی سوم + فیلم


دو توئیت مهم وزیر امور خارجه کشورمان از نشست "بریکس" در دهلی نو


کفگیر آمریکا در جنگ با ایران به ته دیگ خورد


عراقچی: تنها راه‌حل برای آمریکا، دیپلماسی و پایان کامل جنگ است


رهبر معظم انقلاب: زبان فارسی مرز هویتی ایرانیان و پایه اقتدار تمدن ایرانی ـ اسلامی است


سرلشکر حاتمی: ارتش با قدرت ایمان تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کند


شمار حجاج ایرانی امسال از مرز ۲۸ هزار نفر گذشت


لاوروف: ایران آغازگر بحران تنگه هرمز نیست


عیسی قاسم: امام خامنه‌ای امت را به اسلام بازگرداند و محور مقاومت را راه نجات بشریت قرار داد


چین: ادامه جنگ آمریکا با ایران هیچ توجیهی ندارد و باید راه‌حل سیاسی در پیش گرفته شود