خبر فوری:

مقصد احتمالی امحاء تسلیحات شیمیایی سوریه

پنج‌شنبه 9 آبان 1392
11:38
مقصد احتمالی امحاء تسلیحات شیمیایی سوریه العالم - منابع آمریکایی از احتمال امحاء تسلیحات شیمیایی سوریه در کشور آلبانی خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رادیو " صدای روسیه " به نقل از روزنامه آمریکایی " خبررسانی امنیت جهانی " اعلام کرد که این روزنامه در خصوص این پیش‌بینی به منابع اطلاعاتی خود و همچنین اظهار نظر کارشناس برجسته غیردولتی در حوزه امنیت و خلع سلاح تکیه کرده است.

طبق اطلاعات آنها انتقال تسلیحات شیمیایی از سوریه با هدف تخریب گزینه بسیار محتملی به شمار می‌رود. البته این احتمال نیز وجود دارد که تسیلحات شیمیایی سوریه در کشورهایی مانند فرانسه و بلژیک نیز امحاء ‌شوند.

عملیات انهدام تسلیحات شیمیایی توسط تیمی از سازمان منع تسلیحات شیمیایی و براساس قطعنامه سازمان ملل انجام می شود. این قطعنامه در پی توافق بین روسیه و آمریکا صادر شد.

طبق توافق آمریکا و روسیه، تمامی سلاح‌های شیمیایی سوریه باید تا نیمه سال ٢٠١٤ میلادی نابود شوند.

دولت سوریه ماه گذشته جزئیات مربوط به تسلیحات شیمیایی این کشور را در اختیار سازمان منع تسلیحات شیمیایی قرار داد.

درهمین حال سازمان منع کاربرد تسلیحات شیمیایی در بیانیه‌ای از نابودی ۱۴ تأسیسات تولید سلاح در سوریه خبر داده است.

کارشناسان این سازمان از 17 تأسیسات  تسلیحات شیمیایی سوریه بازرسی کرده اند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم