واکنش حماس به "تمرد در غزه"

دوشنبه 20 آبان 1392
12:23
واکنش حماس به جنبش حماس دستگاه های اطلاعاتی عربی و اروپایی را به دست داشتن در «تمرد غزه» متهم کرد و آن را توطئه ای علیه مقاومت و غزه دانست.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جنبش حماس اعلام کرد: آنچه که جنبش تمرد غزه نامیده شده یک جنبش فرضی و ساخته و پرداخته دستگاههای اطلاعاتی اروپایی و عربی است، و در غزه وجود خارجی ندارد؛ و هیچ نتیجه ای جز شکست و توهم نخواهد داشت.

"سامی ابو زهری" سخنگوی حماس در مصاحبه با روزنامه اردنی «السبیل» گفت: هدف از این اقدام، ایجاد هرج و مرج در غزه است.

دولت حماس ماه گذشته شخصی را با چهره پوشانده نشان داد که به ارتباط با اشغالگران و همکاری با افسران امنیتی تشکیلات خودگردان در طرح تمرد اعتراف کرد.

به گفته حماس هدف از این طرح ایجاد آشوب و خونریزی است. 

«یاسر الزعاتره» نویسنده و تحلیلگر سیاسی فلسطینی درباره به تاخیر افتادن تظاهرات این جنبش، گفت: جنبش تمرد در نوارغزه اعلام کرد که تظاهرات خود را برای درخواست سرنگونی جنبش حماس به منظور جلوگیری از ریخته شدن خون فلسطینی ها به تاخیر انداخته است، اما علت واقعی این است که مردم به آن پاسخ مثبت نداده و از آن حمایت نکرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن چگونه با استراتژی «مجاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک