خطیب مصری: اخوان خلافت را در ترکیه و قطر احیا کند !

شنبه 25 آبان 1392
12:47
خطیب مصری: اخوان خلافت را در ترکیه و قطر احیا کند ! یک خطیب مصری گروه اخوان المسلمین را به یهودیان صدر اسلام تشبیه کرد و خواستار تبعید اعضای این گروه به ترکیه و قطر شد.

به  گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ "مظهر شاهین" خطیب مسجد "عمر مکرم" در میدان التحریر در صفحه خود در فیسبوک نوشت: پیامبر در ابتدای رسالتش بعد از آن که به یهودیان مدینه فرصت همزیستی با مسلمانان را عطا کردند و یهودیان اطاعت نکردند؛ آنها را از مدینه اخراج کرد.

این خطیب مصری تأکید کرد: "پیشنهاد می کنم به اخوانی های تروریست دو ماه فرصت داده شود تا به خود بیایند و به درگاه خداوند توبه کنند. درغیر این صورت همگی به ترکیه یا قطر تبعید شوند."

مظهر شاهین افزود: "اعضای اخوان در ترکیه و قطر زندگی خوبی خواهند داشت؛ می توانند خلافت را احیا کنند و رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه یا شیخ حمد امیر سابق قطر را به عنوان خلیفه خود انتخاب نمایند .. بهتر است 150 هزار تروریست از این کشور بروند تا 90 میلیون باقیمانده در صلح و آرامش زندگی کنند."

ترکیه و قطر پس از برکناری محمد مرسی از قدرت و انحلال اخوان المسلمین، همچنان به حمایت های خود از این گروه ادامه می دهند، به گونه ای که مواضع مداخله جویانه این دو کشور موجب تیرگی روابط آنها با قاهره شده است.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد


پاکسازی سازمان‌یافته در کرانه باختری؛ شهرک‌نشینان افراطی، آدرس اشتباهی


افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است