ادامه اختلافات معارضین سوری درباره حضور در ژنو 2

دوشنبه 16 دی 1392
11:46
ادامه اختلافات معارضین سوری درباره حضور در ژنو 2 گروه موسوم به "ائتلاف ملی" مخالفان سوری امروز در استانبول برای تصمیم گیری درباره شرکت در کنفرانس ژنو 2 تشکیل جلسه می دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه موسوم به ائتلاف ملی مخالفان سوری امروز در استانبول ترکیه تصمیم شرکت کردن یا نکردن در کنفرانس ژنو-2 به منظور یافتن راه حل سیاسی برای بحران سوریه را بررسی می کند.

منابع نزدیک به این ائتلاف گفتند: این نشست تا فردا سه شنبه ادامه خواهد یافت.

در این حال شورای ملی سوری بار دیگر بر شرکت نکردن در این کنفرانس تاکید کرد.

ائتلاف ملی مخالفان سوری بار دیگر احمد الجربا (مخالف نزدیک به عربستان سعودی) را به مدت شش ماه دیگر به عنوان رئیس این ائتلاف برگزید. وی بارها به ارتباط خود با عربستان اذعان کرده است.

احمد الجربا در رای گیری از مجموع 120 رای 65 رای به دست آورد. رقیب او ریاض الحجاب نخست وزیر سابق (که بلندپایه ترین مسئول جدا شده از نظام بشار اسد است) در این رای گیری 52 رای کسب کرد.

قرار بود این ائتلاف برای انتخاب دبیرکل جدید نیز رای گیری کند، اما بین دو نامزد رقیب، درباره یک اسم تفاهم حاصل نشد.

احمد الجربا که از افراد نزدیک به عربستان سعودی -یکی از مهم ترین کشورهای حامی مخالفان سوریه- به شمار می رود، ژوئیه گذشته به عنوان رئیس این ائتلاف انتخاب شد و شش ماه دیگر رهبری این ائتلاف را به عهده خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید