محمود عباس: جنگ در سوریه خیانت است

يکشنبه 22 دی 1392
11:03
محمود عباس: جنگ در سوریه خیانت است رئیس تشکیلات خودگردان در رام الله، افراد مسلحی را که برای نبرد وارد اردوگاههای فلسطینی در سوریه شدند؛ خیانتکار به مسئله فلسطین و ملت فلسطین توصیف کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "محمود عباس" در جمع گروهی از مردم شهر اشغالی قدس در مقر تشکیلات خودگردان در رام الله گفت: موضوع اردوگاه آوارگان فلسطینی یرموک نزدیک شهر دمشق پایتخت سوریه روشن است. برخی در آنجا خود را مقاومت می نامند اما کدام مقاومت .. آنها با کی می جنگند .. اگر فلسطینی ها می خواهند بجنگند؛ مشخص است که کجا باید بجنگند، نه در یرموک."
وی افزود: "امیدوار بودیم که گروههای مسلح از اردوگاهها دور شوند اما پولی که به آنها (برای باقی ماندن در داخل این اردوگاه و جنگیدن با ارتش سوریه) داده می شود بیشتر از آن چیزی است که بتواند آنها را از این اردوگاهها خارج کند."
محمود عباس گفت: "کسانی که وارد اردوگاهها شده اند؛ خیانتکار به مسئله فلسطین و ملت ما هستند و ما ارتباطی با آنچه روی می دهد، نداریم؛ ما با این مشکلات و حوادث ارتباط نداریم، و اگر سخن خوبی بیان نمی کنیم لااقل باید سکوت کنیم."

وی تصریح کرد: "روابط با همگان به یک شکل است، و هیأتی در دمشق نماینده سازمان آزادیبخش فلسطین است و تلاش می کند تا راه حل هایی را بیابد و کمک های انسانی را وارد کرده و بیماران و زخمی ها را خارج کند."
خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از رئیس تشکیلات خودگردان نوشت: "بخشی از ملت فلسطین بویژه در ارودگاه یرموک رنج و مشقت می بینند و ما این سیاست را دنبال کرده ایم که در کشورهای عربی میهمان هستیم و در امور داخلی آنها دخالت نمی کنیم و این امر را در خصوص لیبی و سوریه و مصر و تونس انجام دادیم، و موضع ما واحد و یکپارچه بود و همه گروههای زیر مجموعه سازمان آزادیبخش فلسطین همین موضع را دارند و نمی خواهم در امور دیگران دخالت کنیم؛ در ماههای اول در سوریه، همه اردوگاهها آرام بود اما ناگهان دستهای پلید مزدور در اردوگاهها وارد بازی شدند و باعث آواره شدن شمار زیادی از شهروندان فلسطینی و رنج و مشقت آنها در اردوگاهها شدند."
وی تصریح کرد: "فلسطینی ها در اردوگاه الیرموک در معرض نکبت دیگری قرار دارند و تلاش خواهیم کرد که تا می توانیم به این اردوگاه کمک کنیم."

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد