مقر داعش در کرکوک منهدم شد

يکشنبه 13 بهمن 1392
08:11
مقر داعش در کرکوک منهدم شد لشکر 12 عملیات دجله ارتش عراق از کشته شدن یکی از فرماندهان گروه تروریستی داعش و انهدام مقر این گروه تروریستی در کرکوک خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، محمد خلف الدلیمی فرمانده لشکر 12 عملیات دجله ارتش عراق گفت نیروی مشترکی از لشکر 12 و مدیریت پلیس مناطق شب گذشته عملیات امنیتی گسترده ای را در کوههای حمرین در 85 کیلومتری جنوب غربی کرکوک در نوار مرزی بین کرکوک و صلاح الدین اجرا کردند، و در این عملیات توانستند یکی از فرماندهان داعش در کرکوک را به هلاکت برسانند و معاونش را زخمی کنند.

وی افزود این عملیات ادامه عملیات نظامی گسترده ای است که در جنوب غربی این استان اجرا می شود.

وی اظهار داشت: این نیروها توانستند 18 چادری را که گروههای تروریستی برپا کرده بودند و اردوگاهی را که مقر عملیات گروه تروریستی داعش در کرکوک به شمار می رود منهدم کنند. در این عملیات همچنین مقادیر زیادی بمب از جمله بمب های مغناطیسی و مواد منفجره و ماده سی 4 و ماده یوریا که در ساخت مواد منفجره استفاده می شود، کشف شد.

الدلیمی گفت فرماندهی که زخمی شده است چند روز پیش وارد این منطقه شده بود تا فرماندهی عملیات تروریستی در کرکوک را به عهده بگیرد.

وی تاکید کرد این عملیات در چارچوب عملیات نیروهای نظامی برای حمله به مخفیگاه گروههای تروریستی که نیروهای دولتی و غیرنظامیان را هدف قرار می دهند، اجرا می شود.

وی جمعه گذشته نیز از هلاکت چهار تک تیرانداز داعش و کشف 14 خودروی این گروه از جمله 10 خودروی بمب گذاری شده در عملیات امنیتی گسترده در جنوب غربی این استان و انهدام سه اردوگاه تروریست ها خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است