انتقاد بی‌سابقه نماینده سعودی از مبلغان وهابی

دوشنبه 21 بهمن 1392
14:25
انتقاد بی‌سابقه نماینده سعودی از مبلغان وهابی نماینده مجلس شورای عربستان، اذعان کرد که مبلغان سعودی، مردم را برای جنگ در سوریه تحریک می کنند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عیسی الغیث" به همراه هیأتی از نمایندگان مجلس شورای سعودی، با یکی از کسانی که هنگام خروج از عربستان به هدف شرکت در جنگ در سوریه دستگیر شده بود، دیدار کرد.
به گفته "الغیث" این فرد اعتراف کرد که سخنان سه تن از مبلغان وی را به اتخاذ این تصمیم برانگیخته است.
الغیث، بدون آن که نامی از آن مبلغان ببرد، ادعا کرد که این مبلغان عضو هیأت رسمی شیوخ وهابی عربستان نیستند.
نماینده مجلس عربستان تاکید کرد که به جای مبارزانی که به سوریه می روند، عاملان تحریک آن ها باید پشت میله های زندان باشند.
این نخستین بار است که هیأتی از نمایندگان مجلس شورای عربستان به زندان های این کشور می روند و با طیف خاصی از زندانیان دیدار می کنند.

به نظر می رسد این دیدار، تنها نمایشی تبلیغاتی جهت جلب تایید نهادها و سازمان های بین المللی و مردم عربستان در خصوص قانون جدید مبارزه با تروریسم و حمایت از آن باشد.
این قانون که به تازگی به تصویب پادشاه عربستان رسیده است، با انتقاد گسترده در عرصه داخلی و خارجی مواجه شد و ناظران بین المللی، آن را قانونی قابل تاویل دانستند که می تواند زمینه ساز سلب هرگونه آزادی های فردی به ویژه در زمینه آزادی بیان و اعتراض شود. به صورتیکه نهادهای امنیتی سعودی با استناد به این قانون به راحتی می توانند معترضان و مخالفان داخلی را با اتهامات تروریستی بازداشت کنند و بدون محاکمه به زندان بیندازند.

رژیم عربستان سعودی به عنوان یکی از حامیان اصلی گروه های مسلح و تروریستی در منطقه و به ویژه سوریه شناخته می شود.

26

0% ...

آخرین اخبار

رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران