تنگنای منطقه ای و بین المللی رژیم بحرین

پنج‌شنبه 24 بهمن 1392
12:02
تنگنای منطقه ای و بین المللی رژیم بحرین العالم - رئیس مرکز حقوق بشر بحرین گفت که رژیم آل خلیفه به دلیل شکست در مقابله با تحرکات مسالمت آمیز مردم، در سطح منطقه ای و بین المللی در تنگنای شدیدی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه خبری العالم، "یوسف ربیع" درنشست " تجمع عربی اسلامی برای حمایت از گزینه مقاومت در بیروت " به نقل از ناظران سیاسی پیش بینی کرد که طی شش ماه اینده بحرین شاهد تحولات سیاسی و امنیتی خواهد بود که ممکن است با خشونت های بیشتری همراه باشد.

وی با اشاره به اینکه بعد از این مدت شاهد نوعی گشایش در بحران بحرین خواهیم بود، افزود : پس از نتایجی که از نشست ژنو2 در پرونده های مختلف حاصل شد؛ رژیم بحرین علاوه بر راه حلهای امنیتی، فعالیت های ضد قانونی و فرار از تعهدات حقوقی و سیاسی، مسائل دیگری نیز مطرح می کند.

وی خاطرنشان کرد که سال 2014 سال انتخابات داخلی و خارجی است و رژیم از نبود مخالفان در انتخابات در تنگنا قرار گرفته و برخی نشانه ها حاکی است که دولت امریکا احتمالا از نخست وزیر فعلی بحرین رویگردان شود.

وی تاکید کرد: کاخ سفید نگران است درگیری و اختلافات شاهزادگان عربستان پس از ملک عبدالله ، بر روند حوادث بحرین نیز تاثیر بگذارد.

این درحالیست که به گفته ربیع، عربستان تمام سعی خود را برای جلوگیری از بازگشت قطر به عرصه سیاسی منطقه بکار می برد و ریاض تلاش می کند الگوی قطری در تحولات سیاسی منطقه خلیج فارس رشد نکند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران