حمله به مقر جمعیت وفاق بحرین به هدف قتل

سه شنبه 13 اسفند 1392
07:43
حمله به مقر جمعیت وفاق بحرین به هدف قتل عناصر نقابدار پس از حمله به مقر جمعیت وفاق بحرین و وارد کردن خساراتی به وروی آن، با سلاح سرد مردم را تهدید کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر نقابدار دیشب هنگام حمله به مقدر جمعیت وفاق در منطقه "بلاد القدیم" شهر منامه، زنان مراجعه کننده به این مقر را تهدید کرده و مورد اهانت قرار دادند، و تلاش کردند که آنها را مورد ضرب و جرح قرار دهند.
جمعیت وفاق تأکید کرد، مهاجمان قصد به قتل رساندن رهبران و پرسنل جمعیت وفاق را داشتند.
وفاق خاطرنشان کرد، شبه نظامیان با این حمله برنامه ریزی شده و سازمان یافته درصدد قتل و ارتکاب جنایت بودند، و سازمان ملل و جامعه بین المللی و همه جهان در قبال این اقدامات شبه نظامیان مسئول است؛ شبه نظامیانی که از حمایت کامل (دولت) در اجرای طرح ها و نقشه های ویرانگر خود برخوردار هستند و این اقدامات را در راستای تکمیل قتل، سرکوب، تعرض و ظلم سازمان یافته علیه ملت بحرین انجام می دهند.
این جمعیت خاطرنشان کرد: آنچه روی داد، خطرناک است و باید موضعگیری بین المللی روشنی درقبال آن صورت گیرد و برای ملت بحرین و همه جریان های سیاسی و سیاستمداران و نهادهای جامعه مدنی روشن شد که هدف از اقدامات این گروهها و حامیان آنها ویرانی بیشتر و زورگویی، تعدی و تجاوز به همه سرمایه و امکانات و توانمندیهای کشور است.

جمعیت های ملی و دموکراتیک بحرینی با محکوم کردن این اقدام تجاوزکارانه، تأکید کردند که حمله به مقر جمعیت وفاق به قصد قتل صورت گرفت و هنگام این حمله شیخ "حسین الدیهی" معاون دبیرکل وفاق و شماری از رهبران و پرسنل در آنجا حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند


اسرائیل اصابت ناشی از حملات ایران به پایگاه هوایی خود را تایید کرد


شمار شهدای لبنان به ۳ هزار و ۶۹۶ نفر رسید


بازتاب پاسخ ایران به تجاوز آمریکا در رسانه‌های عربی؛ از شلیک «خیبرشکن» تا هشدار به متجاوزا


سیاسی‌کاری غرب در آژانس؛قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام تصویب شد


پزشکیان عضویت غیر دائم قرقیزستان در شورای امنیت سازمان ملل را تبریک گفت


بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای تبعیض و آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود


هیات قطری برای رایزنی در باره خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا وارد تهران شد