انتقاد شدید نخست‌وزیر عراق از پارلمان

چهارشنبه 14 اسفند 1392
20:03
انتقاد شدید نخست‌وزیر عراق از پارلمان العالم - نخست وزیر عراق با انتقاد از عملکرد و رفتار پارلمان این کشور، تصریح کرد: پارلمان از چارچوب قانون خارج شده و به علت سیاستی که برای به شکست کشاندن دولت در پیش گرفته، دیگر مشروعیت ندارد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، "نوری مالکی" امروز (چهارشنبه) در نطق هفتگی خود گفت: یکی از مهم ترین اقدامات پارلمان در مسیر به شکست کشاندن دولت عراق، ناکام گذاشتن قوانین ضروری است که از سوی دولت برای بهبود بوضع معیشتی مردم وضع شده و بر همین اساس دولت از این شیوه پارلمان نزد دادگاه فدرالی انتقاد کرده است.

به نوشته سایت "سومریه نیوز"، مالکی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: پارلمان سیاست ناکام گذاشتن قوانین ضروری و تاثیرگذار دولت در وضعیت مردم را در پیش گرفته و به این ترتیب از چارچوب قانون خارج شده و دیگر مشروعیت ندارد.

به عقیده ناظران، رابطه بین قوای مجریه به ریاست نوری مالکی نخست وزیر عراق و قوه مقننه این کشور به ریاست اسامه النجیفی دچار تنش شده و از یک طرف قوه مجریه، النجیفی را به منحرف کردن مجلس از مسیر واقعی متهم می کند و از دیگر سو، طرف مقابل، نوری مالکی را به تکروی در تصمیم گیری و تلاش برای به حاشیه راندن پارلمان متهم می کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد


اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن سه نظامی در جنوب لبنان


نگرانی تاج از کارشکنی آمریکا برای فوتبال ایران


سپاه: دشمن باید با فوریت حملات خود به مردم لبنان را متوقف کند


 پزشکیان: حفظ وحدت، چهارچوب و مبنای نظری دولت وفاق است