ورود نیروهای سوریه به شهر مهم یبرود + فیلم

شنبه 24 اسفند 1392
07:10
نیروهای ارتش سوریه سرانجام وارد شهر مهم و راهبردی یبرود شدند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خبرنگار العالم گفت: نیروهای ارتش سوریه پس از ورود به شهر یبرود از جهت شرقی آن، کنترل مناطق شمال شرقی و اطراف منطقه صنعتی و ورودی شمال شرقی و میدان "القلیح" در این شهر را در دست گرفتند.
بر اساس این گزارش، در این عملیات تا کنون شمار قابل توجهی از تروریستها از جمله "ابوعزام الکویتی" معاون سرکرده گروه تروریستی "جبهه النصره" به هلاکت رسیده‌اند.
شمار بسیاری از آنان نیز به سوی شهر "رنکوس" گریخته اند.

خبرها همچنین حاکی است که عناصر گروه تروریستی "احرار القلمون" از شهر "یبرود" خارج شدند.
خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، نیروهای ارتش کلیسای کاتولیکها و منطقه اطراف آن در شهر یبرود را تحت کنترل خود در آورده اند.
خبرنگار العالم گفت، مکالمات رصد شده از عناصر مسلح در شهر یبرود، نشان می دهد که به شدت دچار ترس و نگرانی شده‌اند.
"یبرود" شهری تاریخی و قدیمی است که در 80 کیلومتری شمال "دمشق" در منطقه مرتفع "قلمون" و در دل سلسله کوه‌های این منطقه راهبردی قرار دارد. کوه‌های قلمون هم مرز با لبنان است.

این شهر که بخشی از استان "ریف دمشق" به شمار می‌آید، در 80 کیلومتری جنوب شهر "حمص" واقع شده است.

علاوه بر شهر یبرود، در منطقه راهبردی و مرتفع قلمون شهرهای بسیار مهم و معروفی مانند "صيدنايا"، "عين منين"، "معلولا"، "رنكوس"، "تلفيتا"، "بخعة"، "جبعدين"، "حلبون"، "النبک"، "القطيفه"، "الرحيبة"، "قارة"، "دير عطية"، "رآس المعره"، "السحل"، و"عسال الوردو" قرار دارند.
چند شهر و روستا نیز در مجاورت و اطراف شهر یبرود قرار دارند که عبارتند از: رأس العين، راس المعره، عسال الورد، الجبه، بخعا و الصرخه. "مزارع ریما" نیز حد فاصل یبرود با شهر نبک است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی