11 کشته در درگیریهای شمال لبنان

يکشنبه 25 اسفند 1392
08:03
11 کشته در درگیریهای شمال لبنان تلفات درگیری های شمال لبنان به 11 کشته افزایش یافت.

خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه گزارش داد، درگیری های مسلحانه شهر طرابلس در شمال لبنان تاکنون 11 کشته و 60 زخمی برجا گذاشته است .
بر اساس این گزارش، شش تن از نیروهای ارتش نیز که برای آرام کردن اوضاع در مناطق مختلف طرابلس مستقر شده اند، در این درگیریها مجروح شده اند.

خبرنگار العالم اظهار داشت، شدت درگیری ها در مناطق "باب التبانه" و "جبل محسن" کاهش یافته است ولی صدای گلوله به گوش می رسد و تک تیراندازان به سوی هر چیز متحرک خصوصاً در جاده بین المللی طرابلس به عکار شلیک می کنند.
درگیری های طرابلس باعث اخلال در تردد مردم و خودروها و تعطیلی مدارس شده است. این درگیریها همچنین باعث کوچ ساکنین از مناطق ناآرام به مناطق آرام شده است . 

استقرار گروه های تروریستی در بخشهایی از شهر طرابلس لبنان که از سوی برخی کشورهای عربی منطقه حمایت می شوند، طی سالهای اخیر موجب ناامنی و بروز درگیری های مسلحانه در این شهر شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان


گفت و گوی وزرای امور خارجه ایران و سنگاپور


قالیباف: جز پذیرش حقوق مردم ایران راه دیگری وجود ندارد


دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس


ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان