قطر و عربستان از کدام نامزدها در عراق حمایت می‌کنند

دوشنبه 1 ارديبهشت 1393
10:34
قطر و عربستان از کدام نامزدها در عراق حمایت می‌کنند فرماندار شهر "خالص" در استان "دیاله" عراق، برخی نمایندگان مجلس را از "داعش" خطرناکتر دانست و از حمایت مالی قطر و عربستان از برخی نامزدها در انتخابات آتی پارلمانی خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عدی الخدران" اظهار داشت: برخی نمایندگان استان دیاله حتی از داعش هم برای این استان خطرناکتر هستند، زیرا آنان نماینده طرح فتنه انگیزی، تجزیه، خون ریزی، خشونت و تخریب هستند و مدارک بسیاری هم در این زمینه وجود دارد.
الخدران در مصاحبه با شبکه عراقی "سومریه نیوز"، عربستان و قطر را حامی این دسته از نمایندگان دانست و گفت: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم، حمایتهای مالی قطر و عربستان در حال سرازیر شدن برای حمایت از بعضی از نامزدها (در انتخابات آتی پارلمانی) است؛ تا این افراد ابراز کسانی باشند که به دنبال ضربه زدن به عراق هستند.
وی ادامه داد: بررسی‌های صورت گرفته درباره این حمایتهای مالی نشان می‌دهد که مبالغ هنگفتی به هدف تضمین ورود برخی نامزدها به مجلس آتی، صرف شده است.
الخدران هشدار داد: موافقت با نامزد شدن کسانی که به اقدامات تروریستی و فساد مالی متهم هستند، اشتباه بزرگی است؛ ولی این مسأله به قوه قضائیه مربوط است.
الخدران خاطرنشان کرد: رسیدن افراد فاسد و متهمان به تروریسم به مجلس موجب ادامه کشمکشها در استان دیاله می‌شود، زیرا این کشمکشها بین خیر و شر است.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی