کابینه فن سالار برای آشتی ملی فلسطینی‌ها

چهارشنبه 3 ارديبهشت 1393
17:49
کابینه فن سالار برای آشتی ملی فلسطینی‌ها جنبش های فتح و حماس ابراز امیدواری کردند که با دستیابی به آشتی ملی، یک بار برای همیشه به دودستگی فلسطینی پایان دهند.

"حماد الرقب" سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: تشکیلات خودگردان فلسطین تا چندین سال پس از دودستگی میان فلسطینی ها، همچنان به مذاکرات سازش با دشمن صهیونیست چشم داشت اما ما همواره تاکید کرده ایم که دشمن هیچ امتیازی به تشکیلات خودگردان نمی دهد.

وی افزود: سرانجام تشکیلات خودگردان به یقین محض رسید که دشمن چیزی به او نخواهد داد به همین سبب تشکیلات خودگردان و به ویژه جنبش فتح، چاره ای جز پناه آوردن به مردم فلسطین نیافت و ما از این بازگشت بسیار خرسندیم و آرزو می کنیم به آشتی دائمی دست یابیم تا بتوانیم یک بار برای همیشه به دودستگی پایان دهیم.

از سوی دیگر، "عبدالله عبدالله" عضو شورای انقلابی جنبش فتح به شبکه العالم گفت: تنها تضمین برای عدم بازگشت به وضعیت دودستگی، وجدان ملی فلسطینی و آمادگی مبارزه به همه شیوه ها برای احقاق حقوق تغییرناپذیر فلسطینی و راندن رژیم منفور اشغالگر و تاسیس کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس و حل مساله فلسطینی هایی است که از 65 سال پیش تاکنون در آوارگی به سر می برند.

یک هیات از سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) سه شنبه شب برای بررسی راه های اجرایی کردن آشتی ملی به غزه رفته بود که مذاکرات این هیات و مسئولان جنبش فتح با جنبش حماس به توافق برای تشکیل کابینه مشترک فن سالار در مدت پنج هفته انجامید.

23-11:35
26

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است


فضل‌الله: حاکمیت لبنان مطالبه مردم جنوب را ناکام گذاشت


کرملین: اوضاع خلیج‌فارس رو به وخامت است/ جهان نمی‌تواند نگران نباشد