توافقنامه امنیتی بحرین با مغرب برای سرکوب مردم

سه شنبه 6 اسفند 1392
12:06
توافقنامه امنیتی بحرین با مغرب برای سرکوب مردم وزارت کشور رژیم بحرین با دولت مغرب، توافقنامه ای برای همکاری مشترک در زمینه مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان یافته امضا کرد؛ توافقنامه ای که به عقیده ناظران به هدف سرکوب هرچه بیشتر اعتراض های مردمی است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این توافقنامه به منظور تبادل تجارب و دانش امنیتی و اطلاعاتی میان دو کشور در زمینه آنچه که "مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان یافته" نامیده شد، تنظیم شده است و یکی از اهداف آن توسعه سازمان های امنیتی در دو کشور عنوان شده است.
پایگاه خبری منامه پست در این باره خاطرنشان کرد: مقامات آل خلیفه از طریق این توافقنامه مشترک سعی دارند از تجارب کشور مغرب در زمینه وارد آوردن ضربه های امنیتی پیش گیرانه که مغرب از آن بهره می برد، استفاده کنند و با تشکیل سازمان های جدید امنیتی به مبارزه با ناآرامی های اخیر بروند.
رژیم بحرین تا کنون چندین توافقنامه امنیتی و اطلاعاتی با کشورهای مختلف و با هدف مبارزه با خیزش مردمی مسالمت آمیز مردم بحرین امضا کرده است.

امضای این توافقنامه با مغرب درحالی است که نیروهای امنیتی رژیم سعودی که با آغاز خیزش مسالمت آمیز مردم بحرین در سال 2011 برای سرکوب اعتراضها به این کشور اعزام شدند، همچنان در بحرین حضور دارند.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد