توصیه عمرو موسی به حماس درباره رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 18 ارديبهشت 1393
08:58
توصیه عمرو موسی به حماس درباره رژیم صهیونیستی دبیر کل سابق اتحادیه عرب تأکید کرد، حماس که در حال گفتگوهای آشتی با تشکیلات خودگردان است باید طرح سازش کشورهای عربی را بپذیرد و رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم "عمرو موسی" در جمع خبرنگاران گفت: "حماس باید موافقت خود با طرح سازش کشورهای عربی در سال 2002 را اعلام کند. این طرح اقدامی برای عادی سازی روابط با اسرائیل و به رسمیت شناختن آن و عقب نشینی این رژیم از سرزمین های اشغالی است."
عربستان در سال 2002 طرحی را برای سازش با رژیم صهیونیستی ارائه نمود، و اتحادیه عرب آن را پذیرفت .
در این طرح از رژیم اشغالگر قدس خواسته شده تا در مقابل عادی سازی روابط با کشورهای عربی از سرزمینهای این کشورها که از ژوئن سال 1967 به بعد اشغال نموده عقب نشینی کند و تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی را به رسمیت بشناسد و مسئله آوارگان فلسطینی بصورت عادلانه و قابل قبول حل و فصل شود .
در پایان آوریل سال 2013 وقبل از ازسرگیری گفتگوهای مستقیم بین رژیم  صهیونیستی و تشکیلات خودگردان در رام الله، این طرح از طرف جان کری وزیر خارجه آمریکا و قطر با پیشنهاد "مبادله مقداری از سرزمینهای اشغالی با توافق این رژیم و تشکیلات خودگردان" مجددا فعال شد.
حماس یک سال پیش این طرح را رد کرد .
"عمرو موسی" از سال 1991 تا 2001 وزیر خارجه مصر و سپس تا سال 2011 دبیر کل اتحادیه عرب بود .

0% ...

آخرین اخبار

ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب