ماجرای کارگری که فرمانده گروه تروریستی شد

جمعه 19 ارديبهشت 1393
16:13
ماجرای کارگری که فرمانده گروه تروریستی شد یک روزنامه آمریکایی از ماجرای تبدیل شدن یک کارگر ساده ساختمان به فرمانده یکی از گروه‌های تروریستی در سوریه پرده برداشت.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "کریستین ساینس مانیتور" در گزارشی نوشت: آمریکایی ها و سعودی‌ها پس از انتخاب "جمال معروف" که یک کارگر ساده ساختمان بود، از او حمایت مالی کردند تا گروه مسلح جدیدی را در سوریه تشکیل دهد.
این روزنامه خاطرنشان کرد: آمریکایی ها به دنبال گروه مسلحی در سوریه بودند که بتوانند از آن حمایت کنند؛ عربستان نیز جمال معروف را انتخاب کرد، و او ظرف کمتر از 3 سال به یکی از قویترین سران گروه های مسلح در سوریه تبدیل شد.
این روزنامه آمریکایی تأکید کرد که عربستان سعودی و آمریکا به جمال معروف که هیچ تحصیلات دانشگاهی ندارد، به عنوان چهره جدید مخالفان سوریه می نگرند.
جمال معروف 20 سال در لبنان یک کارگر ساده ساختمان بود که اکنون گروه مسلحی را تشکیل داده است.
نام وی نخستین بار در سال 2011 به عنوان فرمانده یک گروهک مسلح مطرح شد ولی تا سال 2012 توانست حمایت سعودی‌ها را جلب کند و عربستان نیز از او پشتیبانی مالی و تسلیحاتی کرد. گروه های دیگر مسلح در سوریه نیز که از سوی عربستان سعودی حمایت می شوند به پشتیبانی از گروه جمال معروف پرداختند. بنابراین پس از ادغام گروهک جمال معروف با چند گروهک دیگر، گروه مسلحی تحت عنوان "جبهه انقلابیون سوریه" تشکیل شد.
کریستین ساینس مانیتور خاطرنشان کرد؛ احمد جربا رئیس گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه هنگام بازدید از شمال سوریه با جمال معروف دیدار کرد البته همه معروف را می شناسند و می دانند که او و گروهش برای پول کار می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی


آتش در پایگاه علی‌السالم؛ پهپادها و مخازن سوخت هواپیماهای نظامی خاکستر شدند


اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا