وزیر جنگ آمریکا کرونا دارد؟!

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1393
19:13
وزیر جنگ آمریکا کرونا دارد؟! هراس سردمداران عربستان از ابتلا به ویروس کرونا به جایی رسیده که وزیر جنگ آمریکا و هیئت همراه وی، پیش از دیدار با ولی‌عهد عربستان در جده، ناچار شدند "تست بیماری کرونا" بدهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه المرصد نوشت: چاک هیگل وزیر "دفاع" آمریکا که به همراه هیئتی آمریکایی به دیدار سلمان عبدالعزیز ولی عهد عربستان رفته بود، پیش از دیدار با او ناچار شد از مقابل دستگاه تشخیص ابتلا به ویروس کرونا بگذرد.

این دستگاه، نقاطی از بدن را که در آن افزایش دما اتفاق افتاده نشان می دهد و از آن برای تشخیص ابتلای افراد به بیماری کرونا استفاده می شود.

وزیر آمریکایی و هیئت همراهش پس از عبور از برابر این دستگاه، "سالم" تشخیص داده شدند و به آن ها اجازه ملاقات با ولیعهد داده شد.

ویروس کرونا که به سندرم تنفسی خاورمیانه ای نیز معروف شده است، تاکنون قربانیان زیادی در عربستان گرفته است، اما هیچ کس گمان نمی کرد که مقامات عربستان، برای در امان ماندن از شر این ویروس، حتی هیئت های بلندپایه کشورهای دیگر را نیز تحت آزمایش قرار دهند.


26

 

0% ...

آخرین اخبار

فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد


عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم