کویت در جام جهانی برزیل، قرآن توزیع می‌کند!

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
22:26
کویت در جام جهانی برزیل، قرآن توزیع می‌کند! وزارت اوقاف کویت در تصمیمی عجیب و مخالف با قوانین فیفا، طرح "دعوت به اسلام" را در جریان رقابت‌های جام جهانی برزیل به اجرا می‌گذارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، طرح مزبور شامل برپایی چادرهای تبلیغاتی و توزیع 250 هزار نسخه قرآن کریم به زبانهای اسپانیایی، پرتغالی، فرانسوی و انگلیسی و متون "دعوت به اسلام" در هتلها، ورزشگاهها، در برابر ایستگاههای مترو و اماکن عمومی است.  

بر اساس این طرح، توزیع قرآن کریم در فرودگاههای برزیل در میان هواداران تیمهای ورزشی که از کشورهای مختلف دنیا به این کشور می آیند نیز صورت می گیرد و در اتوبوسهایی که مردم را به سوی ورزشگاهها منتقل می کنند هم بروشورهای "دعوت به اسلام" توزیع خواهد شد.

اجرای این تصمیم، با دشواری های احتمالی مواجه خواهد شد، چرا که قوانین فیفا توزیع هر گونه بروشور و کتابچه دینی، مذهبی و سیاسی تا فاصله پنج کیلومتری اماکن ورزشی میزبان جام جهانی فوتبال را ممنوع نموده است.

این در حالی است که الجزایر و ایران، در میان 32 تیم شرکت کننده، تنها نمایندگان دنیای اسلام هستند.

جام جهانی فوتبال برزیل امسال با ماه مبارک رمضان همزمان خواهد بود. 

در همین حال، با توجه به فضای خاص حاکم بر مسابقات جام جهانی و به ویژه وضعیت جامعه برزیل، این طرح مورد انتقاد و اعتراض برخی کاربران و فعالان اینترنتی قرار گرفته است و عده زیادی این اقدام را موجب توهین و بی احترامی به قرآن کریم دانسته اند.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیری مالزی: هر تبعه "اسرائیلی" در این کشور شناسایی شود، بلافاصله اخراج خواهد شد


ثبت ملی تشییع پیکر رهبر شهید در فهرست میراث فرهنگی ناملموس


ارتش اقدام خباثت‌آمیز پارلمان انگلیس علیه سپاه را محکوم کرد


پولیتیکو: ترامپ نمی‌داند درگیری با ایران به کجا خواهد انجامید


ارتش اقدام پارلمان انگلیس در «تروریستی» خواندن سپاه را محکوم کرد


توافق تهران و بغداد برای بهبود خدمات و ارتباطات در مسیر اربعین


طلا پایین، نفت بالا؛ نوسان در بازارهای جهانی


تحلیل عطوان از آغاز فروپاشی "اسرائیل" در برخورد با محور مقاومت


تحول در ترانزیت منطقه؛ آغاز عملیات اجرایی کریدور استراتژیک ایران، افغانستان و تاجیکستان


فایننشال تایمز از هزینه‌های سنگین جنگ برای کاخ سفید می‌گوید: ترامپ در باتلاق تقابل با ایران گرفتار شده است