نشست شورای همکاری برای بررسی اختلاف با قطر

دوشنبه 12 خرداد 1393
10:26
نشست شورای همکاری برای بررسی اختلاف با قطر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نشستی در ریاض پایتخت عربستان سعودی برای بررسی اختلاف با قطر برگزار می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس امروز دوشنبه در مقر دبیرخانه این شورا در ریاض صد و سی و یکمین نشست شورای وزارتی خود را برگزار می کنند.  

این نشست به ریاست شیخ صباح خالد الحمد الصباح معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه کویت و رئیس دوره کنونی و با حضور عبداللطیف الزیانی دبیرکل شورای همکاری برگزار می شود.  

در این نشست حل اختلافات بین عربستان، امارات و بحرین از یک طرف و قطر از طرف دیگر بررسی می شود، که چهارمین نشست در این زمینه است.

وزیران امور خارجه در این نشست از آخرین اقدامات کمیته ویژه مامور اجرای بندهای «سند ریاض» مطلع خواهند شد.

این سه کشور به این سند به عنوان شرطی برای بازگرداندن سفرای خود به دوحه پایبند هستند. این سه کشور سفرای خود را از دوحه خارج کرده اند که نشانه تشدید اختلاف است.

برگزاری این نشست های کشورهای عضو شورای همکاری نشانه روشن شکست این کشورها در دستیابی به راه حل نهایی برای این بحران است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد