رسیدن ناظران خارجی انتخابات به سوریه

سه شنبه 13 خرداد 1393
07:54
رسیدن ناظران خارجی انتخابات به سوریه مردم سوریه امروز برای انتخاب رئیس جمهور خود پای صندوق های رأی می روند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مسؤولان سوری تأکید کرده اند که همه اقدامات لازم برای برگزاری انتخابات در استانهای مختلف این کشور اتخاذ شده است.
این انتخابات در همه استانهای سوریه به جز استان رقه به دلیل سیطره تروریستها بر آن، برگزار می شود.
ناظرانی از کانادا، ایرلند، روسیه، چین، ایران و چند کشور دیگر برای پیگیری انتخابات ریاست جمهوری سوریه به این کشور رسیده اند.

"هشام الشعار" رئیس کمیته عالی قضایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه در مصاحبه با شبکه العالم گفت: 9 هزار و 600 مرکز رأی گیری در مناطق مختلف سوریه ایجاد شده که 11 هزار و 776 صندوق رأی در آنها تأمین شده است.
وی افزود: در این انتخابات 15 میلیون و 845 هزار و 575 سوری در داخل و خارج از سوریه حق رأی دارند.
الشعار خاطرنشان کرد: در مناطق درگیری و یا ناامن که مرکز انتخاباتی در آنجا وجود ندارد، شهروندان می توانند برای انداختن رأی خود به مراکز رأی گیری در مناطق امن مراجعه کنند.
رئیس کمیته عالی قضایی انتخابات ریاست جمهوری سوریه گفت: پس از پایان رأی گیری و قبل از گشودن در صندوقها، کمیته انتخابات لیستها و تعداد رأی دهندگان را در هر مرکز رأی گیری با یکدیگر مطابقت می دهند؛ و اگر نقصی وجود داشت و یا اختلاف در هر صندوق بیش از 2 درصد بود، رأی‌های آن صندوق باطل اعلام می شود. پس از آن کمیته عالی قضایی انتخابات تصمیم می گیرد که رأی گیری دوباره در همان مرکز و از همان رأی دهندگان انجام شود.
وی ادامه داد: اما اگر نسبت اختلاف کمتر از 2 درصد بود، کمیته رأی گیری قبل از گشودن لاک و مهر صندوق، نسبت اختلاف را بدون اطلاع از محتوای آن از بین می برد. البته اگر نسبت اختلاف کمتر از آرای داخل صندوق بود، می توان شمارش آرا را شروع کرد.
الشعار اظهار داشت: در صورتیکه علامت مورد نظر روی عکس‌های 3 نامزد باشد، و یا فرد رأی دهنده نام خود را روی برگه رأی گیری بنویسد، باطل اعلام می شود. همچنین اگر یک برگه‌ رأی گیری با بقیه تطابق نداشته باشد، یا نتوان چیزی از آن فهمید، آن برگه باطل اعلام میشود.
الشعار درباره روند شمارش آرا گفت: پس از پایان رأی گیری در مراکز انتخاباتی و شمارش آرا، کمیته انتخابات نسخه ای از نتایج شمارش آرای اخذ شده را به کمیته فرعی ارسال می‌کند تا آن کمیته  پس از بررسی دوباره، دو نسخه را به کمیته عالی قضایی ارسال کند.
وی افزود: کمیته عالی قضایی نیز پس از بررسی همه نتایج، نسخه ای از آن را به دادگاه عالی قانون اساسی که وظیفه نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری را برعهده دارد، می فرستد.
الشعار خاطرنشان کرد: اگر هرکدام از نامزدها اکثریت مطلق آرا را به دست آورد، نام او به عنوان برنده این انتخابات اعلام می شود؛ ولی اگر هیچکدام نتوانند اکثریت مطلق را به دست آورند، انتخابات دو هفته بعد بین دو نامزدی که بیشترین آرا را کسب کرده بودند، دوباره برگزار می شود.
قاضی هشام تأکید کرد: اکثریت مطلق در این انتخابات 50+1 است؛ و در صورت کشیده شدن انتخابات به دور دوم، هرکدام از نامزدها که بیشترین رأی را کسب کند، پیروز انتخابات خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت