خبر فوری:

ترور رئیس شورای بیداری و چند فرمانده پلیس در رمادی عراق

چهارشنبه 14 خرداد 1393
12:53
ترور رئیس شورای بیداری و چند فرمانده پلیس در رمادی عراق گروه های تروریستی شماری از فرماندهان پلیس عراق و رئیس شوراهای بیداری را در شهر رمادی به قتل رساندند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه در پليس عراق اعلام كردند که "محمد خميس ابوريشه" ریيس شوراي نيروهاي بيداري شهر رمادي و سه تن از مسوولان پليس به همراه شش نفر از محافظانشان بر اثر انفجار تروریستی در غرب رمادي كشته و 9 نفر ديگر از نيروهاي بيداري نيز زخمي شدند.
این منایع اعلام كردند: تروریست ها شامگاه ديروز محمد خميس ابو ريشه و شماري از محافظانش، كه در حال بازديد از منطقه اي در غرب رمادي بودند، با خودروی بمب گذاری شده و دو انفجار انتحاری هدف قرار دادند.
بنا به گفته منابع امنيتي، پس از انفجار خودروي بمب گذاري شده دو عامل انتحاري كه كمربندهاي انفجاري به خود بسته بودند، خود را در محل حادثه منفجر كردند كه اين امر به كشته شدن چند تن از جمله يكي از فرماندهان پليس شهر الرمادي منجر شد.
پس از اين انفجارها نيروهاي ارتش عراق منطقه را محاصره كردند و به درگيري با افراد مسلح پرداختند و از شهروندان خواستند از منازلشان خارج نشوند.
محمد خميس ابوريشه، ریيس نيروهاي بيداري در شهر رمادي و برادرزاده احمد ابوريشه، ریيس نيروهاي بيداري استان الانبار بود، كه وظيفه اصلي آنها حمايت از شهرها در برابر شبه نظاميان تندرو و تروریستهای القاعده است.

بسیاری از عشایر استان الانبار از آغاز عملیات ارتش عراق برای پاکسازی این استان از داعش، در حال همکاری با نیروهای ارتش هستند.

0% ...

آخرین اخبار

جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است