قلعه مرگ در حلب

شنبه 17 خرداد 1393
13:23
قلعه مرگ در حلب القاعده در شهر حلب سوریه یک مجتمع صنعتی را به قلعه‌ای برای تروریستهای انتحاری تبدیل کرده بود.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "رابرت فیسک" روزنامه نگار انگلیسی در مطلبی در روزنامه "ایندیپندنت" نوشت؛ هنگامی که نیروهای ارتش سوریه توانستند محاصره شهر حلب را بشکنند و به سمت مرزهای ترکیه پیشروی کنند، سربازان ناگهان با دژی مواجه شدند که از همه بزرگتر و پیچیده تر بود؛ این دژ به دست عناصر القاعده بنا شده بود.
فیسک تأکید کرد: ارتش سوریه با شلیک موشک از بین درختان زیتون و گردو این مجتمع صنعتی، را به توده ای از سنگ تبدیل کرد.
وی ادامه داد: فرمانده نیروهایی که این دژ را تصرف کردند گفت، صدها تن از عناصر مسلح بجای تسلیم شدن خودکشی کردند.
این روزنامه نگار انگلیسی خاطرنشان کرد: هنوز کیلومترها تونل در جایی که سابقا مجتمع صنعتی "شیخ نجار" بود، وجود دارد. این تونل ها را عناصر جبهه النصره طی 2 سال کنده و در آن بمب کار گذاشته اند.
فیسک در بخش دیگری از این مطلب، با اشاره به تاسیسات و تجهیزات مخالفان مسلح در این منطقه تأکید می کند؛ ساخت این تأسیسات مبنی بر تعالیم اسلامی نیست بلکه زائیده تفکری نظامی است، اما چه کسی پشت همه این ها قرار دارد ؟ آیا این کارشناسان نظامی از پاکستان یا افغانستان یا ترکیه آمده اند؟ یا اینکه سوری بوده اند و خارج از جهان اسلام آموزش دیده اند، و از کمک های غربی استفاده کرده اند؟

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد