اعتراض "ملتها و پارلمانهای عربی" به جنایات داعش

دوشنبه 26 خرداد 1393
13:54
اعتراض  سازمان "ملتها و پارلمانهای عربی" با محکوم کردن اقدامات داعش در عراق، از جامعه جهانی خواست این گروه را در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت عراقی "سومریه نیوز" سازمان ملت ها و پارلمان های عربی در بیانیه ای از محافل بین المللی خواست با پایبندی به مسؤولیتهای خود با تمام قدرت علیه این گروه تروریستی که به نام دین مردم را می کشند و شهرها را تخریب می کنند، وارد عمل شده و با دولت عراق همکاری کنند.

این سازمان از همه کشورهای جهان خواست، داعش را به ویژه پس از اینکه همه جهان شاهد عملیات کشتار و ترور داعش علیه شهروندان بی دفاع عراقی بودند، به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کنند.

عراق شاهد بحرانی شدن وضعیت امنیتی است و این تحولات موجب شد تا نوری مالکی نخست وزیرعراق دهم ژوئن پس از حمله داعش به استان نینوا، پیشروی به سوی استان صلاح الدین و تلسط بر برخی مناطق این استان آماده باش کامل در کشوراعلام کند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی


جنگ علیه ایران و آتش‌بس پرهزینه؛ اعتبار و وجهه بین المللی آمریکا فرو ریخت


به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید


اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران


استقبال مصر از توافق آتش‌بس ایران و آمریکا