گزارشگر صهیونیست: آموزشهای آمریکا به ارتش عراق مفید نبود

دوشنبه 26 خرداد 1393
14:28
گزارشگر صهیونیست: آموزشهای آمریکا به ارتش عراق مفید نبود گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اقدامات اخیر عناصر داعش در شهرهای عراق، آموزشهای آمریکا به نیروهای ارتش عراق را مؤثر و مفید ندانست.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر کانال یک رژیم صهیونیستی مدعی شد: "اشغال موصل توسط گروه خطرناک و بی رحم داعش، به دولت مرکزی بغداد ضربه سختی وارد کرد."
وی افزود: "موصول دروازه مناطق نفت خیز شمال عراق و راه ارتباطی بین عراق و سوریه و ترکیه می باشد. در پی اشغال موصل توسط داعش نیمی از ساکنان موصل از شهر گریختند."
گزارشگر کانال یک رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: " اشغال موصل نشان می دهد ارتش عراق که توسط آمریکا آموزش دیده است از آمادگی لازم برای رویارویی با چالشهای جدید برخوردار نیست."
تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال اظهارات "جاش ارنست" سخنگوی کاخ سفید را در این باره پخش کرد.
جاش ارنست گفت: "عراق با چالشهای جدیدی روبرو است.ما در راستای روابط مهمی که با عراق داریم، کمکهای نظامی و امنیتی خود را به عراق ارائه می دهیم."

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است