کنترل پیشمرگه بر گذرگاه مرزی عراق - سوریه

دوشنبه 26 خرداد 1393
12:10
کنترل پیشمرگه بر گذرگاه مرزی عراق - سوریه نیروهای پیشمرگه کردستان عراق، کنترل کامل گذرگاه رسمی"ربیعه" در مرز این کشور با سوریه را به دست گرفتند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "جبار یاور" سخنگوی نیروهای پیشمرگه کردستان عراق گفت: نیروهای پیشمرگه کنترل گذرگاه "ربیعه" را در اختیار گرفتند.

وی افزود: نیروهای پیشمرگه در روز نخست به دست گرفتن کنترل این گذرگاه مورد حمله داعش قرار گرفتند و در این حمله 2 تن از نیروهای ما کشته شدند. افراد مسلح باردیگر به این گذرگاه حمله کردند، اما نیروهای پیشمرگه توانستند این حملات را دفع کنند.

گذرگاه ربیعه در استان نینوا قرار دارد و افراد گروه تروریستی موسوم به "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) به همراه دیگر گروه های تندرو و بعثی از حدود یک هفته پیش بخش هایی از این استان را اشغال کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران