عراق: عربستان از تروریست‌ها حمایت می‌کند

سه شنبه 27 خرداد 1393
16:46
عراق: عربستان از تروریست‌ها حمایت می‌کند دولت عراق با انتقاد از دخالتهای عربستان سعودی، این کشور را متهم کرد که در حال مشروعیت بخشیدن به تروریستها است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دولت عراق در بیانیه ای از دولت عربستان به علت دخالت در امور دیگر کشورها انتقاد کرد.
دولت عراق در این بیانیه از دولت عربستان خواست که به امور داخلی خود بپردازد، و از دخالت در امور عراق خودداری کند.
سایت عراقی "سومریه نیوز" به نقل از بیانیه دولت عراق نوشت؛ عربستان با " انقلابی " خواندن تروریست ها، جرایم و جنایات آنها را توجیه می کند.

در این بیانیه آمده است: از دولت عربستان می خواهیم به اوضاع داخلی خود توجه کند، و از سیاست به حاشیه راندن (شهروندان) دست بکشد.
این بیانیه همچنین با بیان اینکه "انقلابی" خواندن تروریستها در رسانه های سعودی به معنای مشروعیت بخشیدن به جنایتهای تروریستی است،  دولت عربستان را مسؤول جنایتهای خطرناک در عراق دانست.

0% ...

آخرین اخبار

پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد


شیخ نعیم قاسم پیروزی ایران در جنگ با آمریکا و اسرائیل را تبریک گفت


از جبل عامل تا تهران؛ فروپاشی افسانه "اسرائیل بزرگ" و شکل‌گیری نظم چندقطبی در خاورمیانه


تأکید رئیس کل بانک مرکزی بر توسعه تجارت ایران و روسیه


حماس: رایزنی‌ها برای اجرای کامل توافق آتش‌بس ادامه دارد


قالیباف: ایران و چین محور بلوک‌های جدید منطقه‌ای خواهند بود


رئیس جمهور لبنان: از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس استقبال می‌کنیم


حمایت روسیه از اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد؛ رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف