اظهارات عجیب استاندار فراری نینوا درباره "موصل"

دوشنبه 2 تير 1393
21:31
اظهارات عجیب استاندار فراری نینوا درباره استاندار فراری نینوا در اظهاراتی بدون اشاره به وجود تروریستهای داعش در موصل، ورود نیروهای ارتش به این شهر را بعید دانست و مدعی شد که فقط ساکنان این شهر می توانند وارد آن شوند.!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اثیل النجیفی" در اظهاراتی که در سایت ائتلاف "المتحدون" منتشر شده، خاطرنشان کرد: برخی می گویند که ارتش خودش را برای حمله به موصل طی ساعتهای آینده آماده می کند.
وی ادعا کرد: می‌خواهم به مردم موصل اطمینان خاطر دهم، فقط ارتشی می‌تواند وارد موصل شود که از فرزندان این شهر تشکیل شده باشد.
سایت شبکه عراقی "سومریه نیوز" به نقل از برادر رئیس پارلمان سابق عراق نوشت:  ارتش فرزندان موصل نیز وارد این شهر نمی شود مگر آنکه مردم به ورود آنها قانع شده و از آنها استقبال کنند.
النجیفی در ادامه ادعاهایش بدون اشاره به وجود تروریستهای داعش در استان نینوا گفت: ما ارتشی را که بخواهد وارد شهر شود و با مردم بجنگد، نمی پذیریم؛ بلکه ارتشی را قبول می کنیم که در شهر قانون را برقرار کند .. بین این دو تفاوت بسیاری وجود دارد. مسئولان بغداد چه زمانی می خواهند تأثیر منفی بی اعتمادی شهروندان به دولت را بفهمند، آیا از درسهای 1967، 1991، 2003 و اکنون 2014 در موصل درس نگرفته اند.

اثیل النجیفی یک شب قبل از ورود تروریستهای داعش به شهر موصل، با ادعای مبارزه با تروریستها تصاویری را از گشت زنی مسلحانه خود در خیابانهای موصل منتشر کرد؛ ولی فردای همان روز، رسانه ها با ورود بسیار آسان عناصر گروه تروریستی داعش به موصل، و فرار استاندار و بقیه مسؤولان از موصل غافلگیر شدند.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات‌ کیفی مقاومت لبنان، تلفات نظامیان صهیونیستی را افزایش داد +فیلم


اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم


مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد


ده‌ها خیریه انگلیسی در تامین مالی شهرک‌سازی‌های اسرائیل دست دارند


حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان


تشدید تنش‌های اسلام‌آباد-کابل؛ پاکستان از انهدام مراکز تروریستی در افغانستان خبر داد


توقیف اموال ۴۷ نفر از خائنان به وطن در خراسان شمالی


تداوم تحرکات توسعه طلبانه تل‌آویو در سوریه


اذعان رسانه صهیونیستی به خسارت سنگین حملات امروز ایران به پایگاه های آمریکایی در منطقه


اعلام آمادگی مسکو برای کمک به یافتن راه‌حل‌ دیپلماتیک در مورد جنگ علیه ایران آماده‌ایم