واکنش مشکوک آمریکا به فیلم خلیفه داعش

سه شنبه 17 تير 1393
07:42
واکنش مشکوک آمریکا به فیلم خلیفه داعش سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تأکید کرد که کشورش تردیدی در خصوص درستی فیلم منتشر شده از سرکرده داعش ندارد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "جین ساکی" در اظهاراتی مطبوعاتی گفت: طبیعتا از خبرهای مربوط به ویدیو مطلع شدیم. هیچ توجیهی برای تشکیک در درستی فیلم ضبط شده وجود ندارد.
شنبه گذشته، حامیان گروه تروریستی داعش فیلمی را از نخستین خطبه "ابوبکر بغدادی" خلیفه خودخوانده تروریستها منتشر کردند.
منابع عراقی با ابراز تردید در درستی این فیلم، تأکید کردند که بغدادی پنج شنبه گذشته در حمله هوایی نیروهای عراقی به شهر قائم در غرب استان الانبار مجروح شده، و پس از آن به سوریه منتقل شده است. پارلمان بین المللی امنیت و صلح نیز از فرار بغدادی به سوریه خبر داد و تأکید کرد که این تروریست به دلیل مجروح شدن در عملیات هوایی ارتش عراق در غرب الانبار، به سوریه گریخته است.
دیروز هم "محمد ابراهیم" رئیس کمیته امنیتی شورای استان نینوا اعلام کرد، برخلاف ادعای گروه تروریستی "داعش"، کسی که تحت عنوان خلیفه خودخوانده این گروه، نماز جمعه این هفته موصل را برگزار کرد، "ابوبکر خاتونی" بود و نه "ابوبکر بغدادی".

 

تصويري از فيلم منتشر شده توسط حاميان داعش تحت عنوان نماز جمعه ابوبكر بغدادي در موصل

بسیاری از سیاستمداران و ناظران عراقی، آمریکا را ریشه اصلی ناامنی‌های اخیر و فعال شدن داعش در کشورشان می‌دانند.
شاکر الدراجی عضو فراکسیون ائتلاف دولت قانون در مجلس نمایندگان عراق در همین رابطه گفته است: آمریکا در وقایع کنونی عراق دست دارد و با ارسال اسلحه و تروریست ها به سوریه باعث ناآرام شدن عراق نیز شده است، زیرا این اسلحه و تروریست ها به عراق نیز منتقل می شوند و مجموعاً نحوه تعامل آمریکا با عراق نادرست است.
علاوه بر این خبرهای بسیاری در خصوص آموزش تروریستهای داعش زیر نظر مربیان آمریکایی در اردن وجود دارد. تروریستهایی که پس از آموزش برای جنگ به سوریه اعزام شده و اکنون نیز در عراق در حال جنایت و کشتار هستند.
کم کاری آمریکا در ارتباط با توافقنامه امنیتی خود با عراق، و خودداری از دادن سلاح و تجهیزات و مهمات لازم طبق قراردادهای امضا شده بین دو کشور نیز از دیگر عواملی است که موجب شده عراقی‌ها اطمینان یابند، آمریکا در بحران اخیر نقش عمده ای دارد.
شبکه "سی ان ان" پیشتر نیز به نقل از برخی مسؤولان کاخ سفید اعلام کرده بود که دولت آمریکا تا زمانی که "نوری مالکی" دولت را ترک نکند، به ارتش عراق کمک نظامی نخواهد کرد. امری که به روشنی بیانگر دخالت آمریکا در امور سیاسی و داخلی عراق، و نارضایتی کاخ سفید از نتایج انتخابات اخیر پارلمانی این کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

ماهواره «راد ۱» به زودی رونمایی می شود


شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری


صادرات نفت ایران طبق روال گذشته ادامه دارد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد